Фото: Информер
Србија Хроника

ИСКУСНА ЛЕКАРКА БЕЗУСПЕШНО ПОКУШАВАЛА ДА ОЖИВИ МАЛОГ ДЕЈАНА: Лице сина Жике Тодоровића било је сиво!

Екипа хитне помоћи је прексиноћ упорно, али на жалост безуспешно покушавала да поврати у живот трогодишњег Дејана Тодоровића, сина чувеног глумца Жике Тодоровић и његове супруге Ане.

Саговорник објашњава да Хитна помоћ у току предвечерја добила позив из дома породице Тородовић и да је екипа у року од само неколико минута стигла на врата породичног стана у београдској општини Врачар.

(ВИДЕО) Процурео тајни снимак: Ово је доказ да је Алија Изетбеговић постројавао муџахедине

– У тиму је била веома искусна лекарка која је на први поглед видела да је стање детета веома лоше. Дечаково лице било је сиво, а то је знак да је дуго био без кисеоника и да су шансе да преживи мале – каже саговорник упознат са трагичним случајем.

ПРИЧА О БЕОГРАДСКОМ ЛЕКАРУ ЗАПАЛИЛА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Једним телефонским позивом је променио живот човеку од кога су сви одустали!

Упркос томе, екипа је упорно покушавала да реанимира дечака.

– Предузете су све неопходне мере и радње које се у таквим случајевима предузимају, али помоћи није било – каже саговорник.

КАКО СМО ИСКВАРИЛИ КРСНУ СЛАВУ: Чинимо један од највећих грехова славећи на овај начин

Сасвим обичан дан

Раније тог поподнева, међутим, ништа није указивало на трагедију која ће се ускоро догодити. Према исповестима дечакове маме Ане и Жикине маћехе Каролине, мали Дејан јесте био лакше болестан и пио је антибиотике на које, колико се зна, није био алергичан.

ЖИКА и АНА СУ У ТЕШКОМ СТАЊУ! Маћеха Срђана Тодоровића о смрти глумчевог сина!

– Сасвим обичан дан. Водили смо Дејана на контролу и око 17 сати је легао да спава. Око 18.30 сам покушала да га пробудим, али безуспешно. Усне су му биле плаве, ја сам се уплашила и вриснула сам – испричала је дечакова мама Ана Тодоровић.

Синдром изненадне смрти

Што се тиче тачног узрока смрти, мајка Ана је изјавила да је обдукција која је прексиноћ урађена показала да се ради о синдрому изненадне смрти која се јавља код деце.

СВЕ О СИНДРОМУ „ИЗНЕНАДНЕ СМРТИ“: Ево од чега је умро син Жике Тодоровића, а све више погађа децу

– Ово се врло ретко дешава. Умро је у сну. Није се отровао, нити било шта друго, већ нас је једноставно напустио – рекла је Ана Тодоровић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО/ВИДЕО) Током реконструкције православног манастира откривен тајни тунел: Он води до капеле осликане фрескама раја и пакла

Шта ће се десити ако Украјина заврне руски гас ка Србији

Додик писао Иванићу: „БиХ да подржи Израел и америчког председника“

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
28°
Mon
27°
Tue
27°
Wed
28°
Thu