fb
Србија Хроника

ИСКАЗ БИЦИКЛИСТЕ ОТЕРАО МАРЈАНОВИЋА У ЗАТВОР: Видео сам како Зоран и Јелена силазе са насипа

Против Зорана Марјановића (40) поново је подигнута оптужница којом се терети за свирепо убиство супруге Јелене Марјановић (33). У оптужници у коју је Српски телеграф имао увид наведени су сви докази, али и искази сведока на основу којих се сумња да је супруг певачице "Гранда" умешан у злочин.

(ВИДЕО) ШАМАРЧИНА КОЈА ОДЈЕКУЈЕ: УЋУТКАО МИЛОВ ПАРЛАМЕНТ НА ВИДОВДАН!

Блато на гардероби
Оптужница која је у среду достављена суду допуњена је саслушањима мале Јане (7), Зоранове и Јеленине ћерке, као и др Милане Ш. из Борче, која се неколико минута пре злочина дописивала с певачицом.

Како сазнајемо, неки од доказа који Марјановићу не иду у прилог су трагови Јеленине крви на задњем седишту аутомобила којим су се 2. априла 2016. довезли на насип у Борчи, као и блато на његовој гардероби које је истог састава као и оно у каналу у којем је наредног дана пронађено масакрирано певачицино тело.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ИСПЛИВАО СТРАВИЧАН СНИМАК НЕСРЕЋЕ У НОВОМ САДУ: Из раскрснице налетео на џип, па га бацио на паркирана кола!

– Свим члановима породице Марјановић у тренутку злочина мобилни телефони су били искључени или у стању мировања. Зоранов телефон није био активан баш у време у које је певачица убијена, од 16.38 до 17.04, а чим је поново био доступан, позвао је супругу.

Фризерка: Зоран Јелени бирао фризуру
Јеленина фризерка Зорица Гемовић рекла је на саслушању да је Зоран контролисао певачицу и омаловажавао је говорећи јој да је ружна и дебела. Она је додала да је Јелена говорила да јој је доста свега, а кад ју је упитала зашто се не разведе, она јој је одговорила: „Зоко, он би ме убио“.

(ФОТО) СТИДИТЕ СЕ, ОРЛОВИ: ЕВО ШТА СУ РАДИЛИ САМО ДАН НАКОН ШТО СУ РАЗОЧАРАЛИ НАЦИЈУ

На Јеленином телефону, гумици за косу и патици пронађени су ДНК трагови који се поклапају с ДНК мушких чланова породице Марјановић – наводи се у оптужници.

На насипу без детета
Марјановићу у корист не иде ни исказ бициклисте Милана Радића, који је кобног дана на насипу видео мушкарца и жену, али без детета.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) УЖАСНА СМРТ: Мушкарац се давио, други скочио да га спаси, а пролазници су само могли да гледају како обојица тону

– Прво је ишао мушкарац, а иза њега жена. Силазили су с насипа, никакво дете није било с њима. Десетак минута касније, враћао сам се истим путем, али на насипу није било никога – рекао је Радић и додао да не може са сигурношћу да каже да су то били Зоран и Јелена.

Теодора: Жалила се на свекра и свекрву

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП
Теодора Крсмановић, сестра убијене певачице, рекла је да се Јелена жалила на свекра и свекрву и говорила да више не може да издржи, док ју је Зоран стално критиковао.

– Два месеца пре убиства, чула сам кад јој је Зоран рекао да је дебела и да се погледа на шта личи – рекла је Теодора.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

Другарица Нора: Владимир лечио Јану
Јеленина другарица Нора Карлеуша Ракић изјавила је да се певачица углавном жалила на Зорановог оца Владимира, с којим се стално свађала, и да јој је било криво што она мора све да ради у кући. Она је додала да мала Јана никад није ишла у дом здравља, већ ју је Владимир лечио кад би се прехладила.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КОЛИНА О ПЕНАЛУ НАД МИТРОВИЋЕМ: Чувени судија објаснио шта се десило. ЕВО ДА ЛИ БИ ОН ПОКАЗАО НА БЕЛУ ТАЧКУ!

Руски дипломата у ЕУ: „Северни ток 2” може да се гради и без Данске

(ФОТО) НЕВИЂЕНА ПРОМЕНА: Данас је најпознатија дива ФИЛМОВА ЗА ОДРАСЛЕ, а њене слике из средње школе су ШОКИРАЛЕ СВЕ – спојене обрве, вишак килограма…

Извор: republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon