ВИДЕО Свет

(ВИДЕО) Искасапио је шефицу, али му није било довољно: Узео је оловку и на челу јој је исписао – СИЛЕЏИЈА

Британац Дејвид Браунинг (52) убио је своју шефицу Џилијан Хауел (46) у њеној кући у Брајтону, октобра прошле године, зато што је одбила његово удварање. Није му било довољно што ју је избо 15 пута, већ јој је након свирепог чина на челу написао "силеџија". Сада му се суди за почињени злочин.

Браунинг, универзитетски радник, за кога се наводи да је посесиван, опседнут контролом и љубоморан, сам се предао полицији и признао злочин, преноси Индипендент.

(ВИДЕО) ХАОС НА ХЕПИЈУ! Све прштало – МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА уништила ЈЕЛЕНУ МИЛИЋ

На суду је пороти предочено да је Џилијан избодена по грудима, врату и абдомену.

Како је навео тужилац Алан Гарднер, оптужени је развио „интензивну везаност“ према жртви и због тога је постао „посесиван, љубоморан и опседнут контролом“.

(ВИДЕО) УХАПШЕН СИН СИНАНА САКИЋА! ДОШАО У ПОСЕТУ ОЦУ ПА НАПРАВИО ХАОС У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ: Медицинари га савладали и везали за радијатор!

Браунинг је од 1989. године радио у рачуноводству, а са жртвом се први пут срео 2015. године, када је у истој фирми почела да ради као менаџер.

Био је њен заменик и понекад је изражавао незадовољство у њеном начину управљања. Међутим, њих двоје су времено постали пријатељи и почели су да се друже ван посла. Брауниг је жртви често куповао поклоне и цвеће.

(ВИДЕО) СИРИЈЦИ ШОКИРАЛИ СВЕТ, ОТКРИЛИ ТАЈНО РАКЕТНО ЧУДОВИШТЕ ГОЛАН-1000: Ово оружје донеће им победу у рату?!

У низу текстуалних порука која су прочитане на суду, а које је Браунинг слао својој шефици, описао ју је као „запањујућу“, а такође је у једној навео да је „обожава лично и професионално“.

У једној од порука које јој је послао, а које су такође прочитане поротницима, Браунинг је написао како је Џилијан за њега више од шефа и да мисли да она то зна.

Дошао да сведочи, поздравио судију са „Помаже Бог“ и – завршиће у затвору

Џилијан се у неком тренутку поверила пријатељици да је потражила стручну помоћ за Браунинга, након што је затражио од ње да никада не напусти универзитет на коме раде и да никада не нађе момка, јер му је потребна њена подршка.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ ПОРУЧИО ИЗ СОФИЈЕ: Замрзнути конфликт може ситница да одмрзне, А РАТОМ НИШТА НЕ ДОБИЈАМО!

ФИЛМСКА ПРИЧА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ИЗУМЕО ПРВУ МАШИНИЦУ ЗА ШИШАЊЕ: У Србији су га сматрали чудаком, а Енглеска је присвојила његове милионе

Русија прави нови мега пројекат, три пута скупљи од Кримског моста

ЛУДИЛО У ХРВАТСКОЈ НЕ ПРЕСТАЈЕ! УСТАШЕ ТРАЖЕ РЕФЕРЕНДУМ ДА ИЗБАЦЕ СРБЕ ИЗ САБОРА: Потребно им 400.000 потписа

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Камере у биоскопу снимиле како бизнисмен сексуално злоставља девојчицу! А њена мајка цело време седи поред њих

Извор: Телеграф

Оставите коментар