Pixabay
Србија Хроника

ИСИДОРА САХРАЊЕНА СА ИГРАЧКАМА: Другарица прочитала њен писмени задатак и сви су зајецали, девојчица као да је предвидела трагедију

Исидора Вучковић (12) која је, враћајући се из школе, трагично настрадала у понедељак под точковима аутомобила који је неконтролисано ишао низбрдицом без возача, сахрањена је данас на гробљу у нишком насељу Доњи Комрен.

На последњи починак девојчицу је испратила колона од неколико стотина рођака, породичних пријатеља, наставника и школских другова из ОШ “Иво Андрић” који су се прво окупили у дворишту породичне куће а потом у цркви у овом нишком насељу где је служено опело.

ДАН КАДА ЈЕ ОРИЈЕНТ ЕКСПРЕС ЧЕКАО МИЛУНКУ САВИЋ

Бели ковчег са телом девојчице, који је превозило возило црвене боје, непрегледна ожалошћена колона испратила је ћутке до локалног грбља у овом нишком насељу где су се отац Иван, мајка Ана, деде Петар Тихомир, баке Бранка и Милена као и бројни рођаци последњи пут опростили од Исидоре.

Петооктобарска алхемија: Вриштећу симболику захтева који опет међу Србе враћа симбиозу 5. октобра и стегнуте песнице није могуће игнорисати

Исидорина другарица Миа, упутила је опроштајне речи у има школских другова…

– Драга наша, један тренутак однео је твој, а дубоко обележио животе свих нас. Делити са неким школску клупу, учионицу, ужине, страхове и радости већ пету годину није мало. Остаје празнина у твом дому, у срцима твојих родитеља, браће и свих који смо те волели. Сви смо сиромашнији за једног великог и доброг човека у кога си расла. Бићеш део наших разговора, бићеш са нама на ескурзијама, у учионици, на другарској вечери.. Делићемо све са тобом као да си ту. Чувај нас, анђеле наш, улепшај небо као што си улепшала наше животе – кроз сузе, читала је опроштајно писмо Миа.

КО ЈЕ СРПСКИ ТРГОВАЦ ДИЈАМАНТИМА КОЈИ ЈЕ ИЗРЕШЕТАН У ЈОХАНЕЗБУРГУ: Михаљевић продавао крадени накит, а онда се замерио ПОГРЕШНОМ ЧОВЕКУ!

Онда је уследио најпотреснији тренутак када је девојчица прочитала одломак из једног писменог задатка који је писала Исидора, након чега нико више није могао да задржи сузе…

– Била сам много уплашена, одједном испред мене се створила нека вила и повела ме за руку до једне кућице. Упитала сам је: „Зашто си ме довела, како мислиш да ту уђем, погледај колицка је?“ Вила ми је одговорила да ћу чим се нађем крај те кућице и ја претворити у вилу – прочитала је Миа део Исидориног писменог задатка а затим јој се обратила.

БОСАНСКИ КАНИБАЛ ШОКИРАО ИСКУСНЕ ПОЛИЦАЈЦЕ: Више је жалио убијеног пса него рођену мајку који је ИСКАСАПИО СЕКИРОМ

– Драга наша, да ли је ово тренутак када се претвараш у вилу? Путуј према анђелима и дођи нам бар некада у сан – рекла је Миа кроз сузе.

У гроб настрадале девојчице, рођаци су стављали играчке и слаткише, опраштајући се од ње.

НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН ТРЕСЕ КЛАДОВО! Комшија месецима силовао двојицу дечака, а онда је тетка ухватила једног да пуши, отела му мобилни и открила ужас

Како је „Блиц“ писао, трагедија се десила у Пожаревачкој улици, којом се девојчица враћала сваког дана из ОШ “Иво Андрић” где је похађала шести разред, на свега 100 метара од куће у којој живи. Одмах после несреће полиција је ухапсила возача Б.С. (53) из Лесковца који се сумњичи да је починио тешко дело против безбедности јавног саобраћаја јер није правилно паркирао И обезбедио аутомобиле који је у једном тренутку кренуо низ низбрдицу И ударио девојчицу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ О ШПЕКУЛАЦИЈАМА ДА ПРЕУЗИМА НАПРЕДЊАКЕ: Нећу да будем председник СНС! Не прихватам да Вучић оде!

УН: Приштина није позвана, у Њујорку су приватно

Подгорица подиже споменик Јосипу Брозу Титу

Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun