Foto: Privatna Arhiva
Србија Хроника

ИНЦЕСТ САГА ИЗ МРЧАЈЕВАЦА СЕ НАСТАВЉА: Полиција евакуисала стрица и његову братаницу! Разјарени мештани стражаре испред куће! РАСПОП ЗАХТЕВА ПРЕГЛЕД ГИНЕКОЛОГА

Неки младићи хтели да провале у кућу и линчују распопа, па је полиција пар изместила из Мрчајеваца, а окупљени захтевају да службе утврде да ли је у питању секта, дрога или инцест...

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) ПРАВЕ НОВИ ОВК Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба, ево шта ће покушати да освоје

Због опасности да окупљени Мрчајевчани провале у кућу и линчују распопа Мирољуба Шћеповића (50), а у којој се заједно с њим налазила његова братаница Јасмина Стефановић (19), за коју се још не зна под којим је околностима напустила родитељску кућу и побегла са стрицем, полиција их је обоје прошле ноћи сместила у сигурну кућу.

Да све добије мелодрамски обрт, побринуо се распоп Шћеповић, који је затражио од надлежних да братаницу прегледају и гинеколози како би се утврдило да с њом није имао сексуалне односе.

(ВИДЕО) СТРАВИЧАН ПОЖАР У НОВОМ САДУ, ВАТРА ГУТА СВЕ: Чула се и експлозија око поноћи, гори хала у Приморској улици

Привели и родитеље

Да много штошта није најјасније у овој сапуници, потврђује и чињеница да су неколико сати пре него што су Јасмина и Мирољуб пребачени у сигурну кућу, и њени родитељи приведени у мрчајевачку станицу полиције под сумњом да су испред куће Шћеповића организовали протест који није пријављен.

Од уторка, откако су се вратили из Црне Горе, где су се крили недељу дана, испред куће Шћеповића почели су да се окупљају Мрчајевчани, дајући подршку родитељима који сумњају да је њихова ћерка под лошим утицајем стрица, не искључујући могућност и да је с њим у емотивној вези.

Сазнавши да је одбегли пар заједно у Мрчајевцима, мештани, међу којима су били и Јасминини родитељи, почели су да се окупљају испред његове куће, дајући подршку родитељима који ћерку желе да врате кући.

(ВИДЕО) ЗВЕР ОД УРАГАНА УДАРА У АМЕРИКУ, 10 МИЛИОНА ЉУДИ НА ПУТУ РАЗБИЈАЧА! Трамп: Најјача олуја која нас је икад погодила!

– Полиција је радила свој посао, пошто скуп није пријављен, пописивали су имена свих који су дошли пред кућу Шћеповића. У једном тренутку грађани су спонтано стали у ред како би се уписали код полицијског службеника, у знак протеста јер ова фама траје већ десет дана – изјавио је Милош Р., један од окупљених, којих је било више стотина, смењујући се испред распопове куће.

– Ноћас је постојала опасност да неки младићи провале у кућу и линчују распопа, па смо од полиције захтевали да се Мирољуб и Јасмина изместе из Мрчајеваца у сигурну кућу да не би дошло до инцидента, јер је ситуација након привођења Јасмининих родитеља дошла до усијања. Они су одвојеним колима одвезени из Мрчајеваца на сигурно и наш је захтев да стручне службе утврде шта се ту дешава. Да ли је у питању секта, дрога или инцест, ко је под чијим утицајем и слично, у овом тренутку можемо само да нагађамо, зато тражимо хитну реакцију надлежних – изјавио је Радослав Богићевић, председник МЗ Мрчајевци.

ШЕШЕЉ БРУТАЛНО ПО ЕСТРАДНОМ МЕНАЏЕРУ: Саша Мирковић је ЧОВЕКОЛИКИ МАЈМУН!

Стручњаци на потезу

– Медутим, иако су Стефановићи удаљени с места догађаја, Мрчајевчани су наставили да се окупљају и шетају испред школе, односно куће Шћеповића, због чега смо појачали полицијско обезбеђење. Девојка је пунолетна и ту нема говора о отмици и присилном одласку, нарочито јер је она 2. септембра полицији дала изјаву да је са стрицем својевољно напустила родитељску кућу јер ју је мајка малтретирала. Такође, истрага ће се, између осталог, фокусирати и на наводне несугласице међу супружницима Стефановић, који су претходили девојчином одласку од куће – каже Куриров извор из истраге.

Како сазнајемо, са Јасмином ће разговор обавити стручне службе чачанског Центра за социјални рад како би потврдиле или одбациле сумње које се њеном стрицу и њој стављају на терет.

Иначе, Мирољуб Шћеповић, који је претпрошле ноћи нашао заштиту у сигурној кући у Чачку, вратио се јуче у свој дом.

(ВИДЕО) БИБЛИЈСКО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОСТВАРУЈЕ, СТИЖЕ СУДЊИ ДАН?! Родило се црвено теле у Израелу! Следећих 7 година кобне за човечанство!

Родитељи оптимисти
ВАЉДА ЋЕ САД ПРАВИЛНО РАСУЂИВАТИ

Након бројних перипетија, наша је ћерка сада у сигурној кући, одвојена од стрица. Верујемо да ће сада, без његовог утицаја, бити способна да правилно расуђује. У уторак, током окупљања испред Шћеповићеве куће, супруга и ја смо приведени у чачанску полицију, где нам је изречена мера удаљења од ћерке Јасмине. Задовољни смо што је она на сигурном. Што се тиче њених оптужби за насиље, то је измишљена прича, ни ја ни супруга је нисмо малтретирали, то смо и у полицији рекли – изјавио је Перица Стефановић, отац девојке.

Адвокат Драган Пашић
ПОЛИЦИЈА КАСНО РЕАГОВАЛА

Пре­ма ре­чи­ма Дра­га­на Па­ши­ћа, адво­ка­та по­ро­ди­це Сте­фа­но­вић, про­те­сти гра­ђа­на, при­во­ђе­ње ро­ди­те­ља и узне­ми­ра­ва­ње гра­ђа­на мо­гли су би­ти избе­г­ну­ти да је по­ли­ци­ја реа­го­ва­ла ра­ни­је.

– По­ли­ци­ја је реа­го­ва­ла тек по­што је усле­дио при­ти­сак јав­нос­ти и про­те­сти ме­шта­на, што го­во­ри да је по­ли­ци­ја злоу­по­тре­би­ла сво­ја овла­шће­ња ин­те­р­ве­ни­шу­ћи искљу­чи­во у ци­љу спре­ча­ва­ња про­те­ста. Са­да има­мо и па­ра­до­кс да уме­сто да до­би­је по­моћ на­дле­жних ор­га­на, отац има при­ја­ву за на­си­ље у по­ро­ди­ци, ко­ју је под­не­ла ће­р­ка Ја­сми­на. По­ли­ци­ја је тре­ба­ло да реа­гу­је пр­вог да­на ка­да је ће­р­ка да­ла изја­ву по­ли­ци­ји, ка­да је оти­шла од ку­ће, а не да на­к­на­д­но спро­во­ди до­след­ност и ро­ди­те­ље пред­ста­вља као зло­чи­н­це – изја­вио је адво­кат Па­шић и до­дао да се Ја­сми­на на­ла­зи у си­гу­р­ној ку­ћи у Ча­ч­ку, где ће до­би­ти нео­п­ход­ну ле­ка­р­ску и дру­гу стру­ч­ну по­моћ. Ин­сти­ту­ци­је су омо­гу­ћи­ле да Ја­сми­на бу­де одво­је­на од ра­спо­па ка­ко би се утвр­ди­ле све око­л­нос­ти­.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЛИН: „Велика Албанија“ претња целом Балкану и она мора бити заустављена на Косову и Метохији

ДЕВОЈЧИЦА СЕ ЗАЉУБИЛА У СВОГ „СИЛОВАТЕЉА“?! Шокантни детаљи наводног злостављања код Кладова!

ОТАЦ НАЈПОЗНАТИЈЕГ ЦРНОГОРСКОГ МАФИЈАША ТВРДИ: Мој син је отет и пребачен у Србију! Кад су га ухапсили нису знали шта ће с њим!

ЗА САМО ЈЕДАН ДАН Оволико новца је Звезда зарадила од продаје карата!

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
27°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
31°
Sun