Foto: Privatna Arhiva
Србија Хроника

ИНЦЕСТ ПОТРЕСА МРЧАЈЕВЦЕ: Јасмина (19) побегла са 31 ГОДИНУ СТАРИЈИМ СТРИЦЕМ – БИВШИМ СВЕШТЕНИКОМ! Мирољуб расчињен због блудничења!

Родитељи Јасмине Стефановић (19) не знају где се она налази, али су уверени да је у вези с Мирољубом Шћепановићем (50), некадашњим свештеником који је рашчињен управо због блудног живота!

(ВИДЕО) НОЛЕ ЛЕГЕНДО! ОВО ЈЕ НАЈЕМОТИВНИЈА СЦЕНА УС ОПЕНА: Дел Потро је седео сам у мраку и ПЛАКАО КАО БЕБА, а онда му је пришао Новак и урадио ОВО!

Мрчајевчанка Јасмина Стефановић (19) нестала је прошле недеље. Родитељи сумњају да је побегла са стрицем Мирољубом Шћеповићем (50), некадашњим свештеником који је службу у цркви изгубио управо због блудног живота.

– Јављала нам се порукама, али глас јој нисмо чули. Мирољуб је мој брат од тетке, био сам му девер на венчању. Шокирани смо – прича кроз сузе отац Перица Стефановић.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Мајка Зорица је исте вечери када Јасмина није дошла кући полицији пријавила нестанак ћерке. Стефановићи имају још три ћерке и у страху су за живот најстарије јер не знају где се налази.

ШЕШЕЉ О ШИПТАРСКОЈ БЛОКАДИ: Много су нервозни, па хушкају сопствени народ!

– Мирољуб је у варошици познат по чудном понашању, али ми смо га као рођака таквог прихватили. Нисмо ни слутили да је спреман да почини инцест с братаницом. Женио се два пута, али су га жене због неверства напуштале. Због развратног живота који је водио изгубио је и службу у цркви. И то два пута! Бавио се и разним сумњивим пословима, хапшен је кад су му у кући пронашли оружје. То је човек који је спреман на све. Страхујемо да је не прода као бело робље! Јасмина је врхунски шминкер. Можда је обома шминком променила изглед, па се на тај начин крију – прича очајни отац.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

(ВИДЕО) ПОСЛАО ЈАСНУ ПОРУКУ СВИМА! Вучић у Косовској Митровици запевао: ОВО ЈЕ СРБИЈА!

Јасмина је у октобру требало да пође на факултет, уписала је архитектуру. У породици кажу да је управо стриц, са којим је одбегла, заслужан што је прекинула везу са момком. Последњи пут је виђена 2. септембра, када је са стрицем Мирољубом изашла из своје куће у Мрчајевцима како би наводно отишли да израде фотографије. Понела је лаптоп са сликама и новац. Са родитељима је те вечери требало да иде на весеље у Тавник, али када ју је отац позвао да изађе из стричеве куће, она му се није јавила на телефон. Перица је потом позвао Мирољуба и он му је тада рекао „да Јасмина из његове куће неће отићи по цену живота“! Од тада јој родитељи нису чули глас. Кажу да се сестрама јављала порукама, али сумњају да их је она писала.

У Гривцу, селу код Кнића, где је Мирољуб некад службовао, кажу да је службу изгубио због швалерације и мутних послова.

– Мирољуб је у селу био познат по томе што је волео туђе жене. То је знала и попадија, али је реаговала тек када је видела попа како се у порти цркве љуби са девојком. Пре тога је због швалерације са једном малолетницом од сељака добио батине, па пошто је било претњи, попу су претресли кућу и у дечјем кревецу полиција је нашла аутоматско оружје – прича Милан Т., мештанин Гривца.

Усмерио камере према школи
Обезбедио кућу видео-надзором

МИНИСТАР МЕКТИЋ НА ПУТУ ДА УНОВЧИ СВОЈУ ФУНКЦИЈУ

Мирољубова кућа се у Мрчајевцима налази преко пута ОШ „Татомир Анђелић“. Недавно је свој дом обезбедио видео-наџором. Пошто је породица одбегле девојке са њим раније била у добрим односима, он им је послао снимке сигурносних камера, желећи да се похвали.
– Када нам је Перица показао те снимке, остали смо у шоку. Камерама је покривен улаз и добар део школског дворишта и зграда. Видећемо у понедељак на који начин ћемо то решавати, али недопустиво је да било које приватно лице снима децу у школи – рекао нам је један наставник ове школе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗВАНИЧНИ ЛОНДОН ПОКРЕНУО ХАЈКУ ПРОТИВ РУСКИХ ДРЖАВЉАНА! Британија објавила рат Путину, одузима имовину руским олигарсима!

Немачка ипак размишља да пошаље авионе на Асада

ЧОВЕЧЕ, У КОЈОЈ ЛИ СИ ДИМЕНЗИЈИ?! НАТО убица тражи одштету од Србије јер нас је бомбардовао

(ВИДЕО) РУСКИ НОЋНИ ЛОВАЦ ЗВЕР МЕЂУ ХЕЛИКОПТЕРИМА: Стручњаци тврде да је моћни Ми-28НМ надмашио америчке апаче!

informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed

Истакнуто