Printscreen
Политика Србија

ИМАМО ДОКАЗ! ВУК ЈЕРЕМИЋ ОД КАТАРА ДОБИО ЧАК 320.000 ДОЛАРА: Укупно му на рачуне УПЛАЋЕНО 7,9 МИЛИОНА ДОЛАРА!

Осим 200.000 долара од амбасаде Катара из Берлина, Јеремић добио и 120.000 долара од катарске амбасаде у Вашингтону, показује документација.

ПУТИН УПОЗОРАВА: Поделе међу православним верницима имаће озбиљне последице

Лидер Народне странке Вук Јеремић добио је од Катара, земље која је под међународним санкцијама због подршке исламским терористима, чак 320.000 долара, а нико не зна за шта су му тачно оволике паре исплаћене!

Према финансијској документацији до које смо дошли, Јеремићу је од 2013. до 2017. године на приватне и рачуне његове НВО исплаћено укупно 7,9 милиона долара, а потпуно је непознато по ком основу је добио оволике паре!

Потпуно демолирана кућа породице Петровић код Призрена

Наше истраживање показало је да је Јеремић, осим 200.000 долара које је 22. јуна 2016. добио од амбасаде Катара из Берлина, две године раније 14. фебруара 2014. примио још 120.000 долара, и то од амбасаде Катара у Вашингтону, САД?!

Упорно ћути

Силни милиони уплаћени су на рачун Јеремићевог Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД), чији су сарадници били и бивши министар унутрашњих послова Хонгконга Патрик Хо и некадашњи шеф дипломатије Сенегала Шеик Тидијан Гадио, а који су у САД похапшени због корупције и прања пара.

ПРВЕ РЕЧИ ДАРКА ЛАЗИЋА ПОСЛЕ КОМЕ: Потресна сцена у КБЦ Земун, тражио је да види прво њу! ЛЕКАРИ ПРОВЕРАВАЈУ ОШТЕЋЕЊЕ МОЗГА

Чињенице

* 14. фебруара 1014. Јеремић од катарске амбасаде у Вашингтону добија 120.000 долара
* 22. јуна 2016. Јеремић од амбасаде Катара у Берлину добија 200.000 долара
* Јеремићев ЦИРСД за четири године добио је 7,9 милиона долара за сумњиве послове
* Сарадници његовог центра су и Патрих Хо и Шеик Тидијан Гадио, похапшени у САД због корупције

Дедови им се у гробу преврћу! Ђетићи направили скандалозан списак: Ови Срби су непожељни у Црној Гори

Документација до које је Информер дошао јасно показује сумњиве токове новца и вишемилионске износе који су се сливали на Јеремићеве рачуне и наредних дана бавићемо се разоткривањем крајње сумњивих послова лидера НС.

Јеремић до дана данашњег није објаснио порекло овог новца. Информер је и јуче покушао да од њега добије одговор, али безуспешно. Да ствар буде још гора, он је пре два дана за један портал бесомучно слагао да од Катара никада није добио никакве паре?!

(ВИДЕО) СЕЋАТЕ СЕ ШИПТАРА КОЈИ ЈЕ ЛОМИО КРСТ НА СРПСКОМ МАНАСТИРУ? Стигла га је Божија казна, а због њега се Албанци више не приближавају православним светињама!

– Што се тиче тих оптужби, то је просто једна лаж, јер, да је то тако, видело би се. Ми све своје финансије пријављујемо, Пореска управа не излази из наших просторија, тако да не постоји било која врста контроверзе, а конкретно финансирање из иностранства није дозвољено по нашим законима, па верујем да би то већ било предмет кривичних пријава, што наравно, није случај… – рекао је Јеремић, иако постоје материјални докази да је он заиста добио паре од катарских амбасада у свету.

С друге стране, председник Србије Александар Вучић више пута је говорио о овим Јеремићевим сумњивим пословима. Он је пре два дана навео да је Јеремић на „чудан начин“ примио више од седам милиона долара.

ПАЛА ОРГАНИЗОВАНА КРИМИНАЛНА ГРУПА У БЕОГРАДУ: Долазили до празних станова преминулих особа, па их продавали! ФАЛСИФИКОВАЛИ И ДОКУМЕНТА

„Јеремићу, дођи да ми испразниш јаја…“

Вука Јеремића почели су да напуштају и најближи сарадници због мобинга и непрофесионалног односа. Како Информер сазнаје, њега је пре два дана напустио високи функционер М. Ђ. (име познато редакцији) који више није могао да трпи Јеремићево иживљавање.

Изнервиран нехуманим односом који је трајао више од годину дана, М. Ђ. је Јеремића најбруталније извређао и поручио му путем порука на страначкој Вајбер групи:

„Имам неки бол у пределу доњих препона, па ако можете да дођете да погледате. Баш ми је пун, па нек дође Вук да то среди, да ми испразни јаја“ – написао је М. Ђ. и дао оставку на све функције.

ЛАЗИЋЕВ ЛЕКАР ОТКРИО: То су све дезинформације, Дарко не може да прича!

– Више од седам милиона долара уплаћено је на рачун његове наводне невладине организације, финансиране од стране овога што га цео свет прогони као велику лопужу, Патрика Хоа, и од појединих земаља. Постоје сазнања да је поред 200.000 долара од амбасаде Катара у Немачкој била још једна амбасада исте земље… Само од Катара 320.000 долара, а укупно више од седам милиона. Шта ћете, фин неки свет. А наш народ није ни динара од тога добио… – рекао је Вучић одговарајући на питања медија.

Легитимна питања

Владимир Гоати, председник организације „Транспарентност Србија“, оцењује да нису у питању ситни износи и да би требало да буде јавно због чега је добио толики новац.

– Сасвим је легитимно да јавност зна све детаље о оволиким количинама новца. Треба испитати да ли је реч о некаквој политичкој трговини, очекивању неких услуга и да ли је тај који је платио можда тим парама изравнао дуг било које врсте. Тешко је нагађати, али је основано да се истражује даље. То су велике паре за наше просторе и то је кретање огромне количине новца за нашег грађанина. Поставља се питање да ли ту постоји законом прихваћени правни основи. Вук Јеремић је политичар, јавна личност и легитимно је да јавност буде упућена у све његове финансије – истиче Гоати.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВОЗАЧИ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ! Ако сутра не урадите ОВУ СТВАР платићете казну од 800.000 динара!

ПОСЛЕ 13 ГОДИНА РЕШЕНО УБИСТВО: Полицајац ухапшен јер је Ирену Предојевић задавио, полио бензином и бацио на депонију

(ВИДЕО) ПУТИНОВ ИСКАНДЕР ЗАПОЧЕО НОВИ ХЛАДНИ РАТ: НАТО позива Русију да изнесе детаље о НОВОМ РАКЕТНОМ СИСТЕМУ!

ЊИМА НЕМА ПОМОЋИ! У ЈАСЕНОВЦУ СУ ПОБИЈЕНЕ УСТАШЕ, А НЕ СРБИ! ХЕБРАНГ: Хрватска је жртва фантомске лажи о Јасеновцу!

НЕРАЗЈАШЊЕНА СМРТ Светланино тело два дана након нестанка нађено у Тивту, отац очајнички тврди: „Неко ју је убио“

ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦА ОД 22. ДО ПРВОГ МЕСТА! Краљ Ђоковић опет влада, а слали су га у пензију, понижавали….

Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
26°
Wed