Друштво Србија

ИМА ЛИ КО НОРМАЛАН:ДРЖАВА ФИНАНСИРА АЛБАНСКУ ПРОПАГАНДУ, А СПОМЕНИЦИ ХЕРОЈА ПРОПАДАЈУ!

Филм који приказује наш народ као злочиначки и велича албанску страну приче приказаће се на фестивалу у Кану – ово не би било ништа чудно ни ново, да ово антисрпско остварење није у српској продукцији и финансирано од Министарства културе!

СПРЕМА СЕ ЧИСТКА КОД НАПРЕДЊАКА, ЛЕТЕ СНС ШЕРИФИ: Умислили да су јачи од Вучића

Филм „Терет“ Огњена Главонића говори о српској „злочиначкој политици према цивлима“, главну ролу игра Хрват,а иза пројекта финансијама и подршком отворено и поносно стоји министар Владан Вукосављевић! Док нас Вукосављевић на овај начин, као саучесник, директно понижава од наших пара, он то годинама ради нечињењем, јер ни делић тих средстава није усмерио ка оронулим споменицима и кућама многих наших хероја.
Ако он већ нема одговорности, има ли је било ко у власти – ако он већ не показује нормалности, има ли било ко нормалан да каже: доста аутошовинизма?

(ФОТО) Мима је објавила фотографију на Фејсбуку и сада је најпожељнија жена у Србији: Сви би да је ожене, и питају се ко је мистериозна бринета

Главонићев дугометражни играни филм прати причу Владе, возача камиона, у току НАТО бомбардовања Србије 1999. године. Док пролази кроз непознате пределе, окружен последицама рата, Влада не зна и не жели да зна шта је то што превози, али тај товар временом постаје његов терет.
Главну улогу тумачи хрватски глумац Леон Лучев. Филм је реализован уз подршку Филмског центра Србије, Секретаријата за културу и јавно информисање Аутономне Покрајине Војводине, француског државног фонда CNC, европског фонда за копродукције Eurimages, Хрватског Аудиовизуалног центра, фонда Visions Sud Est, Hubert Bals Fonda фестивала у Ротердаму и Доха филм института.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ово је српски ПВО: Хиљаде људи на приказу наоружањаДРАМА У ПОРОДИЦИ КАРАЂОРЂЕВИЋ Српска принцеза нестала у Њујорку

Снажна порука председника Крима: Ко има мозга, одустаће од силе против Русије

Лука Лазукић први пут о Дачи и Љуби, одласку у затвор, зашто и даље носи бурму, и борби за старатељство над ћерком Катјом

(ВИДЕО) Како је Чкаља пре 30 година опевао живот у Србији: Насмејаће вас до суза и уверити да се ништа није променило!

Русија о одлуци Северне Кореје: Лопта је у дворишту Америке

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun