Русија Свет

ИМА ЛИ КО ЈАЧИ?! Путин презадовољан: Русија добија нове подморнице са ПОДВОДНИМ НУКЛЕАРНИМ ДРОНОВИМА!

Москва је производњу беспилотних подводних апарата на атомски погон "Посејдон" укључила у државни програм наоружавања до 2027. Неименовани извори наводе да ц́е подводне дронове носити нова атомска подморница, коју гради војно бродоградилиште "Севмаш".

Тип подморнице-носача није прецизиран, али је познато да није реч о подморници пете генерације „Хаски“.

(ВИДЕО) ЗБОГ ЊЕ ЈЕ МАРКО НОКАУТИРАО СТАРЦА: Ана Марија до детаља испричала шта је преживела тог дана

У „Севмашу“ се тренутно граде најмање две атомске подморнице за специјалне намене. Једна је подморница „Белгород“, која треба да носи апарате за дубоководна истраживања, а друга – подморница „Хабаровск“, која ће носити дубоководну апаратуру и нове системе наоружања.

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ ЈЕЛИЦЕ ДАБОВИЋ: Тренер Партизана је покушао да ме силује!

Руски медији наводе да је нуклеарна подморница из пројекта „Хабаровск“ успешно прошла све хидрауличне тестове у фабрици. Специјална комисија је проверила спремност свих бродских система и издала дозволу за спровођење техничких операција. Све конструкције тајне подморнице су издржале потребна оптерећења.

(ФОТО) УВЕРЕНИ ДА ЈЕ ЗНАК ОД БОГА! Александровац у шоку: Прво су видели СОТОНУ, а сада је ГРОМ УДАРИО У ЦРКВУ!

Специјалисти међуресорне комисије су проверили труп брода, помоћне системе, као и опрему. Тренутно се тестирају чврсте конструкције брода. Програм свих тестирања одвијаће се у неколико фаза према утврђеном распореду, у наредних неколико месеци. Како наводе руски медији, то ће бити и супербрзи дубоководни торпедо са малим, компактним атомским реактором уместо мотора.

(ВИДЕО) МУЖ БЕСОМУЧНО ТУКАО ЖЕНУ НАСРЕД УЛИЦЕ: Појавила се група мушкараца, а онда га је ГРОМ ПОГОДИО

Раније је објављено да би атомска подморница „Белгород“ могла да буде предата Ратној морнарици већ ове године. Та подморница треба да носи апарате за дубоководна истраживања и батискафе – мале подморнице, слабије покретљивости намењене за истраживање великих морских дубина. Те подморнице имају способност зарањања на много веће дубине.

ЧЕКА НАС ЧАК 55 ПАКЛЕНИХ ДАНА! Стручњаци упозоравају: Спремите се за БЕСАНЕ НОЋИ

Нова атомска подморница пројекта „Белгород“ моћи ће да се користи за испуњавање војних задатака, а такође и за истраживања рудних богатстава на Арктику. Конкретно, на подморници ће бити инсталиран геофизички комплекс „Магма“, што ће четири пута смањити трошкове истраживања у тешко доступним акваторијама, без обзира на временске услове и дебљину леда.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО од данас патролира небом Црне Горе

ЂИЛАС ОПЕТ ГАЗДА ДС! „Жути“ за новог лидера изабрали тајкуновог потрчка!

(ВИДЕО/ФОТО) ТАКО ТО РАДЕ СРПСКИ АРТИЉЕРЦИ: СРПСКА АРМАДА У ВАТРЕНОМ СКОКУ: Хаубицама преорали непријатеље!

РАТ У ЈЕМЕНУ УН покушавају да спрече напад Саудијаца на луку

СТАХ СЕ УВУКАО У КОСТИ ЖИТЕЉА БЕОГРАДСКОГ НАСЕЉА! Почела права најезда ЗМИЈА! Метарски смук замало пао ДЕТЕТУ НА ГЛАВУ!

Извор: informer.rs/sputnik.rs

Оставите коментар