Игор и Тијана Јурић (Фото: Фејсбук)
Друштво Србија

Игор Јурић БРУТАЛНО! ОДГОВОР Марку Видојковићу на текст „Тијанина диктатура“

Отац убијене девојчице замолио је јавност да више ни у једном контексту не спомиње име његове ћерке.

ПРВА ЖРТВА СВЕМИРСКОГ РАТА: Саветник НАСА дао оставку, Амери неће слетети на Месец по плану

Важно је да си ми у тексту силовао ћерку и поср*о се на њен гроб – поручио је Игор Јурић, отац убијене Тијане и иницијатор Тијаниног закона, као одговор на текст писца Марка Видојковића под насловом „Тијанина диктатура“, објављен на порталу Бука, у коме Видојковић критикује недавно донете измене Кривичног законика.

Марко Видојковић, опозициони активиста и писац, на прилично експлицитан начин оштро је напао владајућу већину због усвојених измена Кривичног законика који је у јавности препознат као „Тијанин закон“.

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ Ватрогаци улетели у стан у пламену и спасили брачни пар који се крио на ТЕРАСИ НА 15 СПРАТУ

У свом коментару Видојковић је, између осталог, рекао како се владајућа већина Тијани „директно поср*ла на гроб, доневши „Тијанин закон“ којим је, насупрот свим цивилизацијским дометима, уведена доживотна казна без условног отпуста за убице немоћних лица, деце и трудница…“. Писац је надаље оценио како ће, по његовом мишљењу, измена Кривичног законика само служити за обрачун са политичким неистомишљеницима.

Његове речи и контекст у коме се помињало име убијене девојчице, веома су погодиле Тијаног оца, Игора Јурића, који је у коментару на Фејсбуку одговорио Видојковићу како је у овом тексту он „силовао његову ћерку“.

ЗАКЛАО ЦЕЛУ ФАМИЛИЈУ! Новосађанин убио жену, таста и ташту!

– Покушавам да на велики број гадости не реагујем али некад не могу да издржим и поклекнем пред самим собом. Да ли се ти Марко, овим начином опхођења према једној мртвој девојчици, разликујеш од истих оних које критикујеш?

Марко, да ли си свестан да су сви ти закони , које ти наводиш у тексту постојали и пре овог, изгласаног пре неки дан који спомињеш ? Да ли си свестан тога или свесно обмањујеш јавност ? Желим да знам. Али хајде да мислим да не знаш, па ћу покушати да ти објасним.

Амерички војници на Југу Србије!

– “Разлика” је што је уместо тадашњих 40 година са условним отпустом после 26,7 година, сада припрећена доживотна са условним отпустом после 27 година. Ако садашња власт има ту моћ да те осуди на доживотну са условним отпустом после 27 година, која је разлика за политичког противника ако га је осудила на 40 година затвора са могућношћу условног отпуста после 26,7 година која је за исте те злочине постојала и пре увођења казне доживотног затвора? Питам те која?

ПОНОВО ЛУДУЈЕ – Погледајте како је босански глумац на српској телевизији ЖЕСТОКО ИСПЉУВАО СРБЕ!

– Теби је то небитно. Важно је да си ми у тексту силовао ћерку и посрао се на њен гроб. Какви сте то људи ?

– Добри мој Марко. Нека ти је просто. Игор, отац Тијане.

Ипак, након неколико сати Игор Јурић је обрисао овај пост.

Он је истовремено замолио јавност да више не спомниње његову ћерку.

ОТКРИВАМО: Још једна земља преиспитује своју одлуку о признању тзв. Косова!

Molim vas, zbog moje porodice, zbog Saške i Mirjane, ne spominjite Tijanu. Ovo nije bila inicijativa za "Tijanin zakon"…

Posted by Igor Jurić on Wednesday, 22 May 2019

СЛУЖБЕ УПОЗОРАВАЈУ: Висок ниво тензија на КиМ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОК сцене у Футогу! 4 особе без свести пронађене у цистерни

(ФОТО) ПРЕЛЕПА ПУТИНОВА ИЗАБРАНИЦА РОДИЛА БЛИЗАНЦЕ!? Због Алине затворено ЦЕЛО ПОРОДИЛИШТЕ, највећа МИСТЕРИЈА МОСКВЕ

ШОК ПОНУДА ГУГЛА ХУАВЕИЈУ: Ништа од укидања лиценце наредна 3 месеца! ЕВО ШТА ТО ЗНАЧИ ЗА КОРИСНИКЕ У СРБИЈИ

(ФОТО) Игор Јурић устао у Скупштини Србије и аплаудирао после увођења доживотног затвора: Објавио је болну фотографију, огласила се и Алексина мама

извор: SrbijaDanas/Telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
28°
Sun