twitter.com/pufnicamalaa
Србија Хроника

ХУЛИГАНИ ПЛАЋЕНИ ДА ЗА БОЖИЋ МАЛТРЕТИРАЈУ СРБЕ: Полиција трага за албанским екстремистом са Миријева!

Тројица албанских младића који су узнемиравали становнике Миријева и на најрадоснији хришћански празник исписивали симболе терористичке УЧК у снегу на аутомобилима кажњени су затворским казнама. Полиција, како сазнајемо, сада трага за још једним, старијим Албанцем, који им је платио да провоцирају Србе на Божић!

СТРАВИЧНА ОТКРИЋА ПОРОДИЦЕ ЛИКВИДИРАНОГ НА БАНОВОМ БРДУ: Мучки је убијен! Није ни слутио шта ће се догодити! Полиција и даље трага за УБИЦОМ

Ибо Бајрамај (20) и Шпресон Бајрамај (22) из Београда и Данијел Кријезију (25) из Призрена по одлуци судије за прекршаје провешће иза браве по 55 дана. Сумња се да су добили по 100 евра да праве хаос у Улици Косте Нађа у Миријеву.

УСТАШКИ ШЉАМ ЗАКУКАО У ПОЛИЦИЈИ: То нисам ја, са одрубљеном српском главом нисам хтео да ширим мржњу!

– Осим што су исписали симболе УЧК на око 15 аутомобила, они су и улазили у зграде и узнемиравали станаре.

Куцали су од врата до врата, тражили новац и причали на албанском језику. Младићи су за свега 100 евра пристали да провоцирају српски народ на њихов најрадоснији празник и ко зна шта су у стању да ураде за неки већи новац.

ГОСПОДАР КОСОВА ОДЛУЧИО! Он повлачи све конце, Харадинај и Тачи се не питају ништа! Откривено како су уведене таксе на српске производе

Због тога је одмах ангажована Служба против тероризма и све јединице су биле на највишем могућем нивоу. Знамо ко је налогодавац и надамо се да ће ускоро бити ухапшен – каже наш саговорник из истраге.

(ВИДЕО) ДЕМОНСТРАНТ који је голим рукама тукао француског полицајца је БИВШИ БОКСЕРСКИ ШАМПИОН!

ПОСЛЕ ЈК НОВИ СКАНДАЛ! ВРАЊЕШ ЧЕСТИТКОМ ДИГАО БОСНУ НА НОГЕ: Огњен на Божић објавио стих песме Баје Малог Книнџе Дрхте руке око Бањалуке! Бошњачки фудбалер Анел Хаџић му запретио Алијом!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПЕНТАГОН У ОГРОМНОМ ПРОБЛЕМУ: Ко ће предводити америчку војску?

ШОК У НИШУ! НАОРУЖАН КАО РАМБО! Полиција зауставила „пежо“, а унутра – ПУШКЕ, ОПТИЧКИ НИШАНИ, МУНИЦИЈА…

Завод за трансфузију упутио апел: Резерве крви су смањене, а могуће су и ванредне ситуације!

Вајда открио Новакове циљеве

МЛАДИ УСТАША ПРИВЕДЕН! Син посланика ХДЗ, који је јуче објавио слику са одрубљеном главом српског војника, завршио у полицији!

(ВИДЕО) ЖИВЕЛИ! ДОДИК ОБЈАСНИО ШТА БИ УРАДИО СА ГРАНИЦОМ ИЗМЕЂУ СРБИЈЕ И СРПСКЕ: Дрина је наша река, нека тече!

У ТОКУ ЈЕ ОРГАНИЗОВАНА АКЦИЈА: Увлачење Србије у кризу, дестабилизација, а крајњи циљ је независно Косово и промена Дејтона

ЂИЛАС ЖЕЛИ ДА ПРЕУЗМЕ ЈАНКОВИЋЕВ ПОКРЕТ: Поставља свог пријатеља Сергеја на чело ПСГ!

извор: Republika

Оставите коментар