Public
Србија Хроника

ХТЕО ЈЕ ДА ЗАКОЉЕ АНЂЕЛУ, А ГЛУМИО ДА ЈЕДВА ИДЕ: Адвокатица сведок свирепог напада РАЗЈАРЕНОГ СТАРЦА на малолетницу у ходнику суда!

Мој клијент Благоје Стојановић (75) је у нишком суду скочио на малу Анђелу М. (17) и почео да је убада ножем по врату, иако је глумио да једва хода.

Да на њега није скочио мој приправник Лазар Вујошевић, Благоје би заклао девојчицу, прича шокирана адвокатица Жаклина Митровић, која је била сведок крвавог напада у нишком Основном суду.

СРПСКИ ГРАД ДОБИЈА УЛИЦУ ПО МАЈКИ СРЕБРЕНИЦЕ? Расим одаје почаст Хатиџи Мехмедовић

УБИО СЕ ОТРОВОМ
Благоје је тог дана дошао са адвокатима у суд јер је тужио Анђелину мајку Тању због дуга од 3.000 евра. Кад је видео да је мала Анђела дошла да оправда мајчин изостанак, јер је у болници, Благоје је унаказио девојчицу, а затим се убио попивши средство за чишћење.

ХОРОР У НИШУ! Станодавац у суду избо подстанарку (17) па попио сону киселину
Жаклина нам је испричала да је Благоје претходних месеци увек долазио у њену канцеларију пун поштовања, и био је веома културан.

(ВИДЕО) ВЕЛИКА АКЦИЈА МУП! Гајио марихуану, а ПИШТОЉЕ КРИО У ПЛИШАНОМ МЕДИ – Ухапшен са 22 кила дроге!

– У понедељак смо седели у суду и причали о предмету, ништа није слутило на трагедију. У једном тренутку се појавила Анђела и уљудно, културно рекла да јој је мајка у психијатријској болници због депресије и да неће доћи у суд. То је изнервирало Благоја, који је скочио на њу, попрскао је сузавцем, а онда потегао нож и почео да је убада по врату. Скочила сам и покушала да их раздвојим, нисам успела, а онда је мој приправник Лазар притрчао и одгурнуо Благоја – прича Жаклина.


Имао пејсмејкер, осим тога био здрав

Обдукција је показала да је Благоје Стојановић преминуо од тровања киселином.
– У његовом желуцу нашла се јака киселина која је изазвала тровање. Остале анализе су показале да ни од чега није боловао, осим што је имао пејсмејкер – кажу наши саговорници из истраге.


ВРХУНСКИ БЕЗОБРАЗЛУК! Колинда у Јасеновцу причала о хрватским жртвама и „српској агресији“?!?

Она је, каже, затим одвукла девојчицу у страну, држећи јој марамице на врату, а Благоје је из џепа извукао неку флашицу и попио отров.

Благоје Стојановић

– Тражила сам пешкир од људи из управе суда, осећала сам како девојчицина крв тече под мојом руком… Тек сам данас схватила да је чудом остала жива. Још сам у шоку… Благоје је код мене долазио ослањајући се на два штапа, а у понедељак је скочио на девојчицу као звер – у чуду је Благојева адвокатица.

СТАКЛОРЕЗАЦ ФИЛИП ПРВИ ПУТ ПРОГОВОРИО ПОСЛЕ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА У РЕСАВСКОЈ: Убио сам најбољег пријатеља! АЛИ НЕ ЗБОГ НОВЦА, ЕВО ШТА СЕ ДЕСИЛО!

Иначе, Анђелина мајка Тања је радила за Благоја, помажући му у кући око болесне супруге, док ова није умрла. Тања је затим наставила да брине о Благоју, па се и зближила с њим. Дружили су се, заједно путовали, али су се крајем прошле године посвађали и прекинули сваки контакт, након чега је Благоје тужио Тању за дуг од 3.000 евра.

НАГОВЕСТИО ИНЦИДЕНТ?
Благојев комшија Владислав Миловановић каже да је знао да је Стојановић љут на своју бившу кућну помоћницу.

(ФОТО) УБО МЕ ЈЕ ДВА, ТРИ ПУТА! НИКО НИЈЕ ХТЕО ДА ПРИЂЕ! ПРИТИСЛА САМ РАНУ ИЗ КОЈЕ ЈЕ ШИКЉАЛА КРВ! Прво језиво сведочење Анђеле из Ниша коју је напао старац Благоје!

– Он се овде доселио са Косова пре десетак година, живео је са супругом, а онда је остао удовац прошле године. Тања је неговала његову жену, а онда је наставила да брине о Благоју. Од пролећа је нисам виђао, а Благоје је почео да ми се жали да му је остала дужна новац. Казао ми је да јој је повремено давао по 200-300 евра, те да је тај дуг достигао 3.000. У последње време је био депресиван, казао ми је једном приликом да му је доста свега, да ли због тог суђења или зато што су га ноге издавале – прича Миловановић.

(ВИДЕО) ВАЈДА ОТКРИО: Ево како смо Гебхард и ја натерали Новака да коригује исхрану и поново почне да једе месо

Како нам је потврђено у Основном суду у Нишу, Благоје је тужбу због невраћеног дуга поднео 15. новембра прошле године, а у понедељак је требало да буде одржано треће рочиште.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Херојство сиријских пилота — смрт уместо заробљеништво

ПОЗНАТИ ПСИХОЛОГ ТВРДИ Откривено ко користи услуге проститутки у Србији!

Небо се отворило изнад Кијева (видео)

ОСЕЋАЛА ЈЕ КАКО ЈОЈ ТЕМЕ ГОРИ: Прала је косу сувим шампоном, а онда је почела да јој опада! Оно што јој је лекар рекао…

МИНИСТАРСТВО ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ спречило концерт на Великом ратном острву! ФЕСТИВАЛ ПРЕМЕШТЕН У БАРУТАНУ!

Извор: Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
-7°
4°
Mon
9°
Tue
9°
Wed
14°
Thu