Алија Изетбеговић (Фото: Јутјуб)
Свет

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ: Муџахедини су одсецали главе српским војницима, а Изетбеговић их је свечано постројио!

Медији у Хрватској пишу о ужасним злочинима одреда "Ел Муџахид" над Србима са Возуће и о амнестирању генерала Сакиба Махмуљина од одговорности, мада је био командант Трећег корупуса у оквиру ког је деловала ова исламистичка јединица.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК ИЗ КАБИНЕ РУСКОГ ХЕЛИКОПТЕРА: Погледајте како Ноћни ловац брише са лица земље тенкове терориста!

„Муџахедини су брутално ликвидирали педесетак српских заробљеника и одсецали им главе“, наводи „Слободна Далмација.“

Хрватски медији наводе и снимке које поседује Радио-телевизија Републике Српске на којима муслимански лидер Алија Изетбеговић постројава корпус и поздравља муџахедине на арапском језику.

УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ: Ово су брутални злочини на којима је „настало“ Косово

ТЕЛЕФОН ЈЕ ЗАЗВОНИО У ПОЛА 3 УЈУТРО, ЧУО САМ САМО: АЛЕКСАНДРЕ, ДОЂИТЕ ШТО ПРЕ! Потресна исповест Београђанина (46) који је годинама чекао нови бубрег! Прву прилику је ПРОПУСТИО!

Махмуљин се пред камерома „похвалио“ да је међу јединицама његовог корпуса и одред „Ел муџахид“.

– То су Први маневарски батаљон из Зенице, 372. ослободилачка бригада из Тешња, Седма муслиманска, Специјални диверзантски одред, комплетна 329. која је била овде, Трећи маневарски и одред „Ел муџахид“, рекао је Махмуљин Изетбеговићу.

Нико од муслиманског врха није реаговао када су писмено обавештени да су муџахедини од војне полиције отели 60 српских заробљеника.

Пре две године Махмуљин је ухапшен под оптужном за ратне злочине, али је на слободу пуштен већ идућег дана, јер је суд БиХ одбио предлог Тужилаштва да му се одреди једномесечни притвор.

Он је осумњичен за злочине почињене од јула до октобра 1995. године за време извођења офазивних борбених дејстава 3. корпуса на ширем подручју Возуће, у којима је суделово и одред „Ел Муџахид“.

БОЛЕСНО! ВРТИЋ СА ЛИКОМ ПАВЕЛИЋА: Тако нешто могу да смисле само ИЗОПАЧЕНИ УСТАШКИ УМОВИ!

Током вишемесечних напора муслиманских јединица да заузму Возућу, муџахедини, пристигли из арапских и других исламских земаља, окупљени под заставом на којој је писало „Наш пут је џихад“, брутално су ликвидирали и погубили педесетак српских војника, одсецајући им главе секирама и сабљама.

Ритуални масакри снимљени су, а видеокасете су дистрибуисане „донаторима“ у исламским земљама, пише „Слободна Далмација“.

Хрватски медији су се, након хашке пресуде челницима Херцег-Босне, расписали о злочинима јединица под контролом тадашњих сарајевских власти над Хрватима и Србима.

КОНАЧНО СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ 3Д РЕКОНСТРУКЦИЈЕ: Несумњиво утврђено да је Јелена мртва донешена на насип!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Амбасадорка Србије одбила да прими протестну ноту Хрватске

БРАТ РАМУША ХАРАДИНАЈА ПРЕТИ: Ако ме ухапсите активираће се ОВК!

ОТКРИВЕНО 20 ТОНА ОПАСНОГ ОТПАДА КОД ОБРЕНОВЦА: Избегнута еколошка катастрофа! ИНТЕРВЕНИСАЛА И БИА

(ВИДЕО) НЛО ИЗНАД РУСИЈЕ! Спектакуларни снимак направљен изнад града Липецка!

Извор: Срна

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed