Регион

Хрватски генерал: Пожари у Хрватској и Црној Гори су подметнути, криви су…

За пожаре који харају Хрватском и Црном Гором криви су „Југословени“, тврди хрватски генерал у пензији Давор Домазет Лошо.

Он сматра да „Југословени и они који не воле Хрватску“, подмећу пожаре и воде „асиметричан рат“ против Хрватске и Хрвата.

– Гори Бока Которска, Херцеговина и Далмација. То не може бити случајно. И то баш у време када се према прогнозама може знати да је у току бура која дува већ четири дана – наводи Лошо.

Он каже да „Боку которску зову ‘невистом Јадрана’, у којој живе Хрвати – те да су погођени и „Херцеговина у којој су, такође, Хрвати, као и Далмација“, преносе хрватски портали.

– Ти пожари су подметнути. Могу они причати шта хоће, али ту нема сумње – тврди Лошо, хрватски ратни генерал из деведесетих година прошлог века.

Он сматра да су пожари „у интересу душмана Хрватске – Југословена“. Они који се не мире са самосталном државом Хрватском одбрањеном у ‘домовинском рату’ – њима је у интересу да Хрватска гори, јер су пожари један од облика асиметричног рата – наводи Лошо.

  У „минићу“ усред Саудијске Арабије: Шта ће бити са овом девојком? (ВИДЕО)

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue