Public
Регион

ХРВАТСКА ЈЕ НАЈГЛУПЉА ЗЕМЉА У ЕВРОПИ, КОМЕНТАРИ ГЛАСАЧА ПОБЕДИЛИ: „Хрвати су ограничени људи без мозга, који мрзе цео свет“

Према анкети на интернетској страници Thetoptens.com Хрватска је, према мишљењу гласача из целог света, четврта најглупља земља на планети.

На неславној листи испред „лепе њихове“ тек су Индија, Северна Кореја и Америка, по чему испада да је Хрватска земља с највећом концентрацијом глупости по становнику. А и, најглупља је земља у Европи.

ИСПОВЕСТ СТАНЕ, СУПРУГЕ ПОЛИЦАЈЦА КОЈИ ЈЕ УБИО МИРОСЛАВУ И СЕБЕ: Много сам га волела! Били смо срећна породица док у наш живот није ушла ОНА

– Хрвати су тако глупи. Земља је толико лепа, а људи из власти (углавном ХДЗ) узимају новац за себе, па је земља све сиромашнија. Глупи грађани увек гласају за најгору власт, а онда се чуде кад више нема новца – написао је један од гласача.

(ВИДЕО) МАСАКР У ХРАМУ: Мачем убио свештеницу, затим сестру, па пресудио себи

Други гласач каже да су Хрвати „ограничени људи без мозга, који мрзе цео свет“, док је један додао да „сви воле Томпсона и ратне криминалце попут Праљка или Туђмана“.

Хрватска је у овом неславном избору добила 5% укупних гласова, док је прво место убедљиво заузела Америка, за коју је гласало 23% људи. Северна Кореја добила је 8% гласова, док Индија треће место држи с један одсто мање.

(ВИДЕО) Делије на Келну двосмисленим транспарентом подржале Ратка Младића: Да ли ће се протумачити шифрована порука?

Међу десет најглупљих земаља налазе се још Мозамбик, Ватикан, Пакистан, Италија, Зимбабве и Аргентина.

(ВИДЕО) НЕВЕРОВАТНО ОТКРИЋЕ У ИСУСОВОЈ СТАТУИ! Погледајте шта су пронашли!

На страници Thetoptens.com може се пронаћи више од 120 хиљада различитих листа из најразличитијих подручја, а свој глас, као и коментар, може оставити било ко.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Дипломатски рат: Грчки војни пилоти одбили да поздраве Ердогана

УБИЋУ СЕ ПРЕД КАМЕРАМА АКО МЕ ВРАТЕ У ХАГ! Шешељ: Тамо не идем добровољно! Могу да ме одведу само у ланцима!

СТЕФАНОВИЋ: Нови рачунари, возила и униформе полицајцима!

Извор: Телеграф.рс/Индех.рс

Оставите коментар