Printscreen
Друштво Србија

(ФОТО) Хрватица се заљубила у Србина, а право изненађење је тек уследило на слави у Београду

На страници „Страница љубави између Срба, Хрвата и Бошњака. Ширимо љубав, а не мржњу“ на Фејсбуку, подељена је фотографија на којој се налази исповест младе Хрватице која је све оставила без текста.

(ВИДЕО) АРКАН ЈЕ У ЊЕГА ГЛЕДАО КО У БОГА: Хармоникаш у животној исповести открио све о Цециним почецима! А ево како га је Ражнатовић китио парама на свадби!

Она је написала да није планирала да се заљуби у Србина, али је посебно изненадила реакција њеног оца када их је њен момак позвао на славу.

Uvek me ekstremno oraspolozi ovakva ispovest!!!

Posted by Stranica ljubavi izmedu Srba, Hrvata i Bosnjaka. Sirimo ljubav a ne mrznju on Saturday, 10 March 2018

ПУТИН О КРИМУ: Јесте ли полудели? Повратак Крима Украјини није могућ ни под каквим околностима

Њену објаву преносимо у целости:

„Хрватица сам, никада нисам планирала, али ето, догодило се и да се заљубим у момка преко Дунава. Отац ми је био у рату, остао је инвалид и изгубио брата. Дан када сам му рекла за свог дечка ништа није рекао. Нити дан после, нити недељу дана, месец. И дошло је време момкове славе, и тако је он позвао мене (и моју породицу) у Београд.

(ДОКУМЕНТ) НАТО ПУШТА МИЛА НИЗ ВОДУ И СУДИ МУ ЗА КОРУПЦИЈУ! Ево кога доводе на власт у ЦГ уместо њега

Спаковала сам торбу и устала ујутро да кренем на бус када ме је дочекао отац заједно са мамом и братом — сви лепо сређени — и рекао да идемо заједно и да има да се понашамо као људи.Брата је посебно опоменуо да се не глупира и да не прича глупости. Појавили смо се — не могу да кажем ко је био изненађенији, момак или његов отац. Када смо ушли, сви су заћутали и тата је рекао: Па добро, где је та ракија, сусед? Најлепши дан у мом животу“, закључила је она у исповести.

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ: НАТО упутио најопаснију поруку Србима још од бомбардовања

ИЗвор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri