Printscreen
Регион

ХРВАТИ У ШОКУ: Праљков отац је ловио и убијао усташе!

Писац Абдулах Сидран открио је мало познате чињенице о хрватском генералу Слободану Праљку.

ТАЈНИ ДОГОВОР ПУТИНА И ДОДИКА, ОДГОВОР НА АМЕРИЧКУ ПРОВОКАЦИЈУ: Русија у Републици Српској ГРАДИ ТРИ ВОЈНЕ БАЗЕ!

Public

ХОРОР: Дечак (13) мајци одсекао главу, ставио је у кофу и све снимио, па видео поделио друговима

– Знам му карактер, и зато ме то није изненадило. Кад сам видео снимак из суднице, одмах сам рекао – ево га, ради то! Чудо, живот је грозан, страшан и ужасан – открива Абдулах Сидран како је доживео самоубиство генерала Слободана Праљка.

Књижевник је у интервјуима откривао и чињенице о породици генерала који је попио отров у Хашком трибуналу, нагласивши да „о њима не би могао баш ништа ружно казивати“.

Мирко Праљак је, каже Сидран, у западној Херцеговини „био полицијски човек, човек Озне, човек Удбе“, и као такав „ловио“ усташке војнике.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ У ШКОЛИ У ВЕЛИКОЈ КРСНИ: Свештеник истеривао ђавола из ученице

– Дакле, они партизани који су били остали у униформи – а Озна значи Одељење за заштиту народа – тако су се и осећали, били угледни, часни људи… Тако је Мирко Праљак радио своју патриотску мисију гонећи по Херцеговини преостале усташке војнике. И као такав, наравно, понео на леђима огромну мржњу многих преживелих који су имали своју родбину, синове, браћу међу Павелићевим војницима – казао је Абдулах Сидран.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО 18+) ЕРОТСКА ОПОЗИЦИЈА: ПАВЛОВИЋ ПОРНИЋЕМ ДО ГЛАСОВА! Пајтић одушевљен!

РУСИЈА НЕЋЕ ДОПУСТИТИ ОКУПАЦИЈУ ДОНБАСА: Москва: Претите колико хоћете, али ниједан војник НАТО неће доћи на ту територију!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПОЈАВИО СЕ СНИМАК БРУТАЛНОГ ПРЕБИЈАЊА ЧЛАНОВА ПАРТИЗАНА: Једног су газили док је лежао непомично на улици

СВИ БРУЈЕ О АЛБАНКИ КОЈА ЈЕ ПРОКУПЧАНИНУ ПОБЕГЛА ПРВЕ БРАЧНЕ НОЋИ: А ево како је Шумадинац остао без жене! Замолила га да стану да позове сестру, а онда…

Извор: jutarnji.hr

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed