Printscreen
Регион

ХРВАТИ НА ГРАНИЦУ СА СРБИЈОМ ПОСТАВЉАЈУ ДЕТЕКТОРЕ ЛАЖИ: Ако не говорите истину ЧЕКА ВАС ХОРОР!

Према неким подацима више од 700 милиона људи сваке године уђе у ЕУ. Пошто тај број стално расте, Брисел има ла: Уводи детекторе лажи на границама

ВУЧИЋ: Јединице РОСУ су смештене у две базе на само ТРИ МИНУТА ОД СЕВЕРНЕ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ!

Како пише хрватски Вечерњи лист, а преноси Дневни аваз, од биометријских података који се користе, сада се при чувању граница прелази на биомаркере који одају говори ли особа истину или не. На неколико аеродрома у Мађарској, Грчкој и Летонија почиње тестирање система „iBorderCtrl“, развијеног под патронатом ЕУ.

ХАРАДИНАЈ ОДГОВОРИО МОГЕРИНИЈЕВОЈ: Приштина посвећена слободној трговини, али захтева да Србија поштује споразуме

Поступак провере одвија се у неколико етапа. Прва се одвија пре путовања, тако што ће путници путем онлајн апликације унети фотографије пасоша, визе и потврде да имају довољно новца за боравак у ЕУ. Потом ће преко „web“-камере одговарати на питања „аватара“, компјутерски генерисаног граничног полицајца.

(ФОТО) БОРБЕНА ВОЗИЛА ТЗВ. КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ПРИПРАВНОСТИ! Полицијска колона на улицама Јужне Митровице!

– „Аватар“ ће бити персонализован за сваког путника – компјутерски гранични полицајац биће истог пола као и путник, говориће његовим језиком, а такође ће и визуелно одражавати путниково етничко порекло. Пример питања је следећи: „Што имате у торби?“, „Ако сада отворите кофер, хоће ли садржај потврдити оно што сте ми управо рекли?“

ЗАВЕТНИЦИ: ДОСТА ЈЕ ПОНИЖЕЊА И МЛАКИХ ИЗЈАВА! СРБИМА са КиМ ТРЕБА ПОДРШКА!

У фокусу ће бити и изрази лица које путник прави, попут малих промена на лицу односно микропокрети. Анализа покрета лица, наиме, који су често неувежбаном оку невидљиви, подручје је којим се десетинама година баве научници, тврдећи да баш ти мали покрети лица одају да ли неко говори истину или лаже.

Након упоређивања покрета лица и одговора, као и анализе добијених резултата, путник се смешта у једну од две категорије – нискоризичну или високоризичну.

МОСКВА ТРАЖИ ХИТАН ОДГОВОР БРИСЕЛА: Приштина започиње трговински РАТ, РЕАГУЈТЕ!

У тој фази путници добијају и информације о њиховим правима и процедурама те упозорење о илегалним активностима.

(ВИДЕО) НОВИ ШОК СНИМАК! Албански политичари пале српску храну, па ПОЗИРАЈУ крај ломаче!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШОКАНТНО! Тужилаштво из Приштине тражи од српске полиције саслушање Саше Јанковића у вези са убиством Оливера Ивановића!

СЕЋАТЕ СЕ ЧУВЕНЕ ЛИНДЕ ИЗ ПЕЧЕЊЕВАЦА? Постала је популарна због изјаве коју је дала, АЛИ САДА ЈЕ СЛАВА СКУПО КОШТАЛА!

УЖАСАВАЈУЋА ТРАГЕДИЈА Две ученице средње школе умрле истог дана!

(УЗНЕМИРУЈУЋ ФОТО) РАСПЛАКАЋЕТЕ СЕ КАД ВИДИТЕ ЛИСТ ОВЕ ЛЕПОТИЦЕ Шпанска мисица која је преживела експлозију у Земуну показала фотографије својих повреда

СРАМНО! У СРБИЈИ РАДЕ И ЗАРАЂУЈУ, А СРБИЈУ ПЉУЈУ: Албански привредници са југа Србије подржавају економски рат приштинских власти!

ДРАМАТИЧНА ИСПОВЕСТ ПОВРАТНИЦЕ НА КиМ! Винка из Глине умало расплакала Вучића: Можда је тамо најтеже, али је моје!

Извор: Večernji/Dnevnio avaz

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu