Монтажа-Информер
Регион Спорт

ХРВАТИ КУКАЈУ НАД СУДБИНОМ ХУЛИГАНА: Срби их сместили у злогласни затвор из којег је бекство немогуће!

Хрватски медији пуни су текстова о, како кажу, "злогласном Централном затвору", у ком су притворени њихови хулигани који су изазвали нереде на 156. Вечитом дербију у Београду.

У руској Думи представљена стратегија за ОДБРАНУ КОСОВА!

Портал „24 сата.хр“ пише да ће они бити у „злогласном Окружном затвору, популарно званом Централни затвор или ЦЗ“.

– Реч је о затвору у Београду полуотвореног типа из 1953. године, а у просеку се у њему стално налази око 700 притворених и 50 осуђених особа. Према сведочењима оних који су прошли кроз ЦЗ, боравак тамо није нимало лагодан – наводи се у тексту и додаје:

(ФОТО) Препознат још један хрватски хулиган са дербија: Опасан криминалац, побегао из затвора да оде на сахрану, па умакао полицији са гробља

– Када дођеш у собу, одмах вођи собе дајеш папире на увид. То су папири које добијеш при улазу у затвор, а на којима пише разлог због којег си ту. И ту је јако важно шта си изјавио на полицији јер ако си признао злочин, не пише ти се добро. Мораш држати језик за зубима, не смеш веровати никоме и мораш имати пуно среће – пише „24сата.хр“.

ШОКАНТНО! ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ПРИЗНАО: Лично сам убио Јелену!

Портал „Индех.хр“ иде још детаљније у свом тексту и описује ћелије у којима бораве затвореници, али додају и да је из Централног затвора немогуће побећи. Кажу и да је то највећи истражни затвор на Балкану, површине од преко 60 хиљада метара квадратних, у ком су ходници дуги око 14 километара.

ТРАГ ЦРНОГОРСКЕ МАФИЈЕ НА СТАДИОНУ ЈНА: Организатор нереда вођа „Шкаљараца“

– Блокови овог затвора, гледани из ваздуха су у облику решетке, па је немогуће побећи. Копањем тунела долази се у суседну ћелију, ходник затвора или у најбољем случају, шеталиште окружено високим зградама – истиче „Индеџ“ и додаје:

СПЛИТСКЕ ХУЛИГАНЕ ЧЕКА ПАКАО „Торцида” спрема ломачу за отпаднике!

– У затвору владају тешки услови и, наравно, строга неписана правила међу припадницима тог света. Кршење или непоштовање правила најстроже се кажњава и то не од стране чувара, него „вођа соба“, како се зову најугледнији, али и најбруталнији затвореници – наводи се у тексту.

Даље описују да су ћелије окренуте леђима, а излазом према ходнику, због чега у њих не допиру ни светлост ни ваздух, али ни топлина.

ТИНЕЈЏЕР СИЛОВАО МАЛОЛЕТНИЦУ! У њу је био СМРТНО ЗАЉУБЉЕН, а онда јој је ВЕЗАО РУКЕ, НОГЕ И УСТА и обљубио је на градском стадиону!

– Затвореници се греју кроз мале отворе на вратима ћелија, кроз које пролази топао ваздух из грејалица у ходнику. Али хладноћа и насиље у натрпаним ћелијама и нису толики проблем у поређењу са самицама. Просторије у којима завршавају они који ремете формална правила у затвору, према сведочењима оних који су били у самицама ЦЗ-а, посебно су језива места, пуна влаге и мишева – закључује „Индех.хр“.

(ФОТО) СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ПОГИБИЈЕ ПОЛИЦАЈЦА КОД КУРШУМЛИЈЕ, КОЛЕГЕ У ШОКУ: Закуцао се у аутобус, па на њега налетео отац другим колима!

Да подсетимо, после инцидента на стадиону у Хумској ухапшена су шесторица хрватских држављана. Дамиру Товаровићу, Ивану Мишковићу, Стјепану Миховиловићу, Хрвоју Баковићу и Јакову Подругу је одређен притвор од 30 дана, док је Анте Фирић због тешких повреда задржан на ВМА.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПУТИНОВИ ОБАВЕШТАЈЦИ ОТКРИЛИ ПАКЛЕНИ ПЛАН САД: Амери спремају терористе да поново заузму Сирију, ОБУКА ЈЕ У ТОКУ!

(ВИДЕО) ОВАКВУ ОСВЕТУ ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Напали багеристу, а пар тренутака касније

(ВИДЕО) ИЗМИСЛИЛИ СУ НЕВИДЉИВИ ОГРТАЧ: Он може да учини да НЕСТАНЕТЕ, војници и криминалци га већ увелико траже

(ФОТО) Скандал у Мађарској због „свиње Сороша“

Извор: informer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri