Pixabay
Занимљивости

ХОРОСКОП СТАРИХ СЛОВЕНА: Неочекивано истинит, открива прави карактер!

Хороскоп старих Славена је хороскоп једног жилавог и поносног народа уско повезаног са својом природом. Подијељен је на раздобља од 10 дана. Пронађите свој датум и цвет који вас карактеризира. Има ли истине?

(ВИДЕО) ПУТИН ЗАЛЕДИО АМЕРИКУ! Снежна апокалипса није природна појава, већ РУСКО ТАЈНО ОРУЖЈЕ?!

ХОРОСКОП старих Славена је хороскоп једног жилавог и поносног народа уско повезаног са својом природом. Подијељен је на раздобља од 10 дана. Пронађите свој датум и цвијет који вас карактеризира. Има ли истине?

 01.01.–10.01. Жути нарцис

Овај цвет симболизује лето, топлину и отвореност. Успркос првом утиску да сте стидљива особа која се не воли истицати, ви имате смели приступ животу. Ваша дела говоре више од речи и увек настојите да испуните своје амбиције. За вас је најбоље објашњење оно најједноставније. Иако сте рођени усред зиме, избегавајте хладне климе.

11.01.-20.01. Чичак

Често преузимате на себе више обавеза него што их можете испунити, што може одати погрешан утисак па ће околина ређе приметити вашу доброту. Због тога тежите за пажњом других. Јако сте добар пријатељ и дајете подршку својој породици. Имате развијен осећај за радну етику, али превише рада вас може довести до здравствених проблема.

21.01.-31.01. Смиље

Скромни сте, а праћење модних трендова и облачење по посљедњој моди је ваша опсесија. Но, управо због те ваше опсесије, можете постати објект трачева и љубоморе. Није вам тешко да се носите „злобним језицима“ и врло лако излазите из тешких ситуација.

01.02.-10.02. Имела

Врло сте радознали и подложни утицајима околине. Не бојите се ризика, па жене имеле могу освојити и најнеприступачнијег мушкарца. Мушке имеле познате су по својој лепоти и жене су луде за вама. Требали би да се бавите спортом што ће вам користити да задржите физичко и психичко стање. 

(ВИДЕО) СКАНДАЛ НА РТС-у! ОЈАДИЛИ ПОТЕРУ ЗА 790.000 ДИНАРА: А гледаоци разоткрили Мемедовића како једним потезом ПОМАЖЕ такмичару!

11.02.-19.02. Олеандер

Жене олеандри познате су као скромне лепотице. Одајете утисак као да вам је потребна заштита, але сте и сами врло способни да пружите отпор. Врло сте вредна и издржљива особа, имате неисцрпни извор унутарашње снаге. Ваш мото је „како сејеш, тако ћеш и пожњети“.

20.02.–29.02. Мимоза

Ви сте у правом смислу речи осетљиви попут мимозе. Јако патите због животних промашаја, а волите подршку и похвале. С друге стране, врло напорно радите за свој „хлеб“ и често сте спремни на сопствену жртву за добробит других. Људи воле да вам се обраћају за помоћ и познати сте по томе да пријатеље никада нећете оставити на цедилу. Склони сте срчаном удару и чиру на желуцу.

01.03.-10.03. Мак

Од ваше лепоте и шарма немогуће је обранити се, а када се човек једном нађе у вашем загрљају, не може побећи. Живот вам није лак, често и врло трновит, али ви увек успевате да се извучете и пребродите све недаће. За вас је најважније да верујете у себе и своје способности, што ће вам помоћи да постигнете успех.

11.03.-20.03. Љиљан

Ваша одлика је суптилни шарм и профињена осећајност. Негативне особине су вам превртљивост, тајанственост и непредвидљивост, што врло често може збуњивати људе. Спремни сте да остварите своје амбиције, без обзира на препреке, па вам људи чак и завиде на томе.

(ВИДЕО) ЗАГРМЕЛО НЕБО НАД БАЊАЛУКОМ! СРПСКА НА НОГАМА: Пукни зоро орило се из грла војника и полицајаца! Да се најежиш!

21.03.-31.03. Напрстак

Врло сте одлучна особа, чији мозак ради с тачношћу рачунара и проналазите решења и за најтеже проблеме. Можете предвидети и неколико корака унапред. Не могу вас ухватити неспремне, али постоји могућност да ће вам управо умне способности временом ослабити. Склони сте јаким главобољама. 

01.04.-10.04. Магнолија

Сујета и свеприсутна жеља за победом је једна од ваших најважнијих карактеристика. Навикли сте да увек будете први у свему. Цените туђа мишљења, али на крају увек учините оно што ви сматрате да је најбоље. Ипак, ваша позиција у друштву је неизвесна управо због ваше суздржаности према добрим саветима.

11.04.-20.04. Хортензија

Дружељубива сте, оптимистична, великодушна и саосећајна особа, а мана вам је што волите пуно да трошите. Управо та мана може бити врло иритантна особама које вас окружују. Врло често славите нешто, волите поклањати и частити људе. Ретко ћете се жртвовати за добробит дугог.

21.04.-30.04. Далија

Увек тражите златну средину у било каквој ситуацији. Срећа вас прати кроз живот и већина ствари вам полази за руком, а мана вам је што имате врло високо мишљење о себи, што вам понекад може засметати да реално сагледате ситуацију. Немојте имати превише поверења у судбину нити у пословном нити у приватном плану.

Митрополија одговорила на нападе: „Нећете ућуткати Цркву!“

01.05.-10.05. Ђурђевак

Ви сте искрена душица неисквареног срца, која често пати због искварености околине. Жена ђурђевак мора у животу да има заштитника који ће је бранити од свих недаћа. У послу имате више среће, али прекомерна амбиција може баш дати супротан ефекат и довести вас до руба уништења.

11.05.-22.05. Пркос

Ви сте деструктивна, ратоборна особа која увек очекује разочарање, чак и од вољених особа. Људи око вас имају проблема у слагању с вама и у пословном и у приватном смислу. Но, они који успеју са вама да нађу заједнички језик, могу се у потпуности поуздати у вас, јер сте у души врло брижни и вредни. Ипак, због своје личности највећи сте непријатељ сами себи. 

22.05.-31.05. Камилица

Није увек лако препознати јесте ли заљубљени или само глумите. Упркос врло привлачној личности, често сте врло дволични и безосећајни. У стању сте да због мале користи уништите године преданог рада и никада се не зна како ћете реаговати.

01.06.-11.06. Звончић

Врло сте конзервативни и свака најмања промена може вас избацити из такта и бацити у депресију и очај. Најбоље се осећате окужени породицом код куће и од туда црпите сву снагу. Волите возове, а мрзите авионе.

ЕКСКЛУЗИВНЕ ФОТОГРАФИЈЕ! Овај СТРАВИЧАН ПРИЗОР су видели форензичари КАДА СУ ПРОНАШЛИ ТЕЛО ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ!

12.06.-21.06. Красуљак

Не може рећи да сте посебно храбра или романтична особа. Знате бити срамежљиви, тихи, опрезни и пажљиви и не волите бити у средишту догађања. Ипак, добро знате шта желите од живота и шта вам тачно одговара, те због тога можете да остварите завидне резултате.

22.06.-01.07. Лала

Енергична сте и самоуверена особа, а супротан пол вам дословно једе из шаке. Жене лале су врло енергичне и посесивне особе које имају врло високо мишљење о себи, а мушкарци имају манире и понашају се као непоправљиви заводници. Довољно је макнете прстом и око вас се све ускомеша, а врло вас је тешко натерати да признате грешку, ма колико грешили.

02.07.-12.07. Локвањ

Врло сте приступачна, свестрана и добронамјерна особа. С обзиром да је локвањ цвет који у себи садржи елементе ваздуха, воде и земље, ви сте особа која има много вредности и врло се лако прилагођавате околини, али све препреке савладавате с лакоћом. У вама има много животне радости коју преносите на друге људе. 

13.07.-23.07. Љубичица

На себе увек привлачите свачију пажњу. Често се држите по страни и чекате прави тренутак, али када он дође, ви се показујете у свој величанствености и захтевате да вам се призна оно што је ваше. Добијате све што замислите.

24.07.-02.08. Шипак

Као што шипак има трње за обрану, ваша обрана су оштре речи. На први поглед сте врло опасни, али они који вас боље упознају знају да се само ради о заштитном механизму. Људима је потребно време да вас схвате.

03.08.-12.08. Сунцокрет

Ви знате колико вредите, сукоби вас не ометају, а успех не заслепљује. Када сте успешни уживате у свој моћи. Незаустављиви сте, увек идете напред, иако сте понекад недоследни у својим поступцима.

ЉУБА ЗЕМУНАЦ ИЗАЗВАО ЈЕ НА ФЕРКУ НАЈЈАЧЕГ АЛБАНЦА У ФРАНКФУРТУ: Када му је Гани Дрога одговорио, читав клуб је пао од смеха

13.08.-23.08. Ружа

Ви сте краљица, сви вам завиде, па се око вас плету бројне интриге, али ви остајете недодирљиви. Недоступни сте и имате врло јак карактер, због чега можете имати проблеме са супротним полом. Пазите на своје здравље, а исцрпљивање избегните по сваку цену.

24.08.-02.09. Љутић

Можете живети сами и немате потребу за оснивањем породице. Врло сте предани раду, све завршавате пре рока, а имате велика очекивања од колега на послу и пријатеља. Због тога пречесто себе представљате као жртвеног јарца, који пати због туђих грешака. Такође, морате научити да се браните од оптужби других. Имате јако добро памћење. 

03.09.-11.09. Каранфил

Није лако наћи особу као што сте ви! Смелу, с толико јасним и једноставним мотивима. Увек штитите слабије од себе, а спремни сте да се жртвовујете за добробит других. Знате да будете прилично тврдоглави и када нисте у праву. Имате врло снажан карактер који привлачи људе.

12.09.-22.09. Лепа Ката

И када се налазите на самом дну и осећате нагоре, успевате да будете насмејани. У своју околину уносите радост, цењени сте и у пословном и приватном аспекту. Ваш оптимизам прелази на друге људе. Ви сте природно ведра особа.

23.09.-03.10. Врес

Ви сте особа позната по префињеном укусу и лепим манирима. Имате врло широко знање и врло сте добар и предани радник. Знате да цените своје вештине и врло сте добар пријатељ онима до којих вам је стало. Издржљиви сте и толерантни.

04.10.-13.10. Камелија

Иза ваше префињене и отмене појаве крије се чврст карактер, а када желите можете да удете јако тврдоглави. За жене камелије може се рећи да имају мушке особине одлучности. Имате уметничке склоности и врло развену машту. 

Како је пензионер за 250 евра усред Србије купио врхунски „тојотин“ џип

14.10.-23.10. Јоргован

Јоргован је симбол свежине, невиности и вечне младости. Због тога и вама многи завиде на изгледу и виталности. Уколико имате љубоморне супарнике, најбоље их је игнорисати. Атрактивног сте изгледа, увек пријатног понашања, волите да помажете другима. Волите да приговарате, што зна да наљути ваше најближе.

24.10.-02.11. Фрезија

Ви сте неустрашиви, упорни и врло тврдоглави и чак до те мере да неком нанесете бол. Међутим, околина вас сматра симпатичним, што вам помаже у многим случајевима, посебно на послу. Управо ту наклоност околине успевате да искористите у своју корист, али и како бисте побољшали своју личност.

03.11.-12.11. Орхидеја

Ви сте врло тајновита и мистериозна особа, па се људима понекад може учити да сте у облацима, па вас не разумеју. Треба више да се крећете у друштву како бисте испунили све своје потенцијале. Ваше непрестане сумње могу вас довести у непријатну позицију с надређенима и колегама. Али, најчешће немате проблема у савладавању потешкоћа. Изврсни сте љубавници у кревету.

13.11.-22.11. Божур

Ви не морате да се бринете за здравље, нити да вам могу нашкодити неки спољни утицаји. Морате да порадите на самоконтроли, посебно што се тиче причања о личним плановима. Имате изражену интуицију, па није необично да су божури психолози, пророци, травари и видовњаци.

23.11.-02.12. Гладиола

Не можете да се похвалите са бројним талентима, али сте врло марљиви у послу који радите и врло сте поуздани. Под правим вођством можете пуно тога постићи, али без обзира на све, задржаћете своју скромну нарав. Људи имају обичај поверавати вам се, јер увек знате да дате добар савет, па вас због тога и поштују. 

03.12.-12.12. Маслачак

Волите пажњу других и можете бити и претерано екстравагантни. Што сте више у јавности имате више могућности за успех и врло сте добри у обављању професионалних задатака. Волите природу и топлину.

13.12.-22.12. Лотус

Лотус је симбол чистоће. С обзиром да имате специфичан начин размишљања, можете постићи много ствари. Али, требало би да порадите на флексибилности у односима с ближњима. Често сте пуни идеја које никада не остварите.

(ВИДЕО) Зашто сам се вратио на трибину, ко су Хрвати са дербија… Шта је све Кими рекао у сат и по времена, а занима Гробаре? Није прескочио ни убијеног Салета Мутавог

23. 12.-31.12. Рунолист

Особе које су рођене у знаку рунолиста добри су пријатељи, па сте врло поуздана особа. Мирни сте и тактични, али увек имате све под контролом. У послу ћете напредовати тек у другој половини живота. Иако сте мирни, када сте испровоцирани знате да покажете и своју другу страну.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ердоган са Колиндом Грабар Китаровић о БиХ: Не мешајмо се

ИЗРАЕЛ АВИОНИМА И РАКЕТАМА НАПАО СИРИЈУ: Противваздушна одбрана оборила њеколко тракета и ПОГОДИЛА АВИОН!

Декица (80) ставио црну маску, па опљачкао банку!

ЗИМСКА ОЛУЈА: У клизиштима погинуло двоје, блокирани путеви

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Fri
20°
Sat
14°
Sun
16°
Mon