Хроника

ХОРОР У ЗАЈЕЧАРУ: БРУТАЛНО СИЛОВАО Комшиницу (19), пребио и ИЗУЈЕДАО ПО ЦЕЛОМ ТЕЛУ!

Зајечарска полиција ухапсила је младића из околног села Л. Л. (20) због сумње да је своју комшиницу А. Л. (19) пребио, силовао и изуједао тако да је на телу имала више од 30 угриза.
youtube.com

Како сазнајемо, осумњичени је пресрео своју комшиницу А. Л. и увукао је у своју кућу. Почео је да је бије, цепа одећу, прети и на крају ју је силовао. У току мучког силовања, крвнички је изуједао несрећну девојку по лицу, бутинама, стомаку, уз то је све време ударајући.
Након силовања, он је своју комшиницу пустио да иде кући, али јој је запретио да ће је убити ако нешто каже. Међутим, девојка, сва претучена, изуједана, исцепане одеће и рашчупане косе, одмах је привукла пажњу укућана који су је одмах одвели у зајечарску болницу.

ПРОЧИТАЈТЕ И: ЗА РОБИЈУ: Чанков историчар из Новог Сада шири мржњу према Србима у Црној Гори! (ВИДЕО)

Приликом гинеколошког прегледа утврђено је да је девојка немилосрдно силована. Одмах је позвана полиција која је кренула да ухапси осумњиченог, али га нису нашли код куће јер се он крио у једном стану у Зајечару.
Полиција га је убрзо пронашла и ухапсила. Силоватељ није признао злочин, већ је казао да је девојка пристала на интимни однос.
Против Л. Л. поднета је кривична пријава због силовања и одређен му је притвор до 48 сати.

Извор: Блиц

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Детаљи ХЛАДНОКРВНОГ УБИСТВА: Ево зашто је ДЕДА УБИО ДЕЧКА СВОЈЕ УНУКЕ

Јеремић гура Двери на листу опозиције, ДС против!

ТРАДИЦИОНАЛНИ СРБОМРЗАЧКИ: Томпсон и ове године на прослави ,,Олује“

 

Оставите коментар