Pixabay
Србија Хроника

ХОРОР У СРПСКОЈ ЦРЊИ! ПСИ ПОЈЕЛИ ЧОВЕКУ ЛИЦЕ У РОЂЕНОЈ КУЋИ: Бицикл је био наслоњен на ограду, а оно што смо видели унутра ПРОГОНИЋЕ НАС ДОК СМО ЖИВИ

Жарка Ж. (67) из Српске Црње, појели су пси са којима је несрећни човек живео у трошној кући пуној смећа на периферији овог села, на самој српско румунској граници. Није познато да ли су га растргли док је још био жив, или је преминуо па су му онда појели утробу и лице, што је извесније.

Александар Ђурин, први комшија, каже да су он и још један комшија посумњали да се нешто дешава јер је његов бицикл данима стајао наслоњен на капију:

СПРЕМА СЕ ТОТАЛНИ РАТ! Ако Шиптари нападну север Косова, догодиће се оно чега су се сви бојали!

„Комшија ми је рекао да Жарка неколико дана није видео. Одлучили смо да у недељу, из правца моје баште, уђемо у његово двориште. Одатле сам видео да лежи у соби“, присећа се Александар и признаје да није улазио унутра. Убрзо је дошла полиција:

АМЕРИКА СЕ СПРЕМА ЗА РАТ СА РУСИЈОМ И КИНОМ: Пентагон збија редове и повлачи војнике из Африке!

„Они који су видели беживотно Жарково телом кажу да је сцена била као из најстрашнијег хорор филма. Кажу да ће их призор који су затекли прогонити док су живи. Пси са којима је живео у соби, појели су му лице и утробу. Пре неколико година однели су му из дворишта 16 паса, а сад их је било пуно. Сви су били неухрањени, као акрепи. И њих су, у међувремену, однели зоохигијеничари. Мој комшија Жарко овако је живео двадесетак година, мада у селу има старијег брата. Да Жарка пре неколико дана нисмо пронашли, пси би га вероватно целог појели. Остале би само кости“, испричао је Александар и нагласио да ни најстарији мештани не памте ништа слично.

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА СМРЗАВАЊЕ Стиже велико захлађење! У овим градовима ће пасти СНЕГ!

Репортер Курира није током посете Српској Црњи код куће затекао родбину Жарка Живанова, али јесте његовог пријатеља Милана Ненадова. Њега је Жаркова судбина до суза растужила:

„Од комшија сам чуо да су га пси појели. Добро сам Жарка познавао. Повремено је долазио код мене да ми помогне. Потом би нешто појео и мало поседио. Последњи пут то је било кад смо вадили кромпир. Жарко је живео сам као курјак. Ишао је по селу и претурао по контејнерима. Туга једна“, рекао је Милан.

Дарко непрестано плаче, урла од болова и моли Бога да се скине са дроге, а за несрећу криви само ЈЕДНУ ОСОБУ!

И мештани Српске Црње, Душанка Алексић и Мирослав Јовин, не могу да верују да се овако нешто догодило:

„Жарка смо виђали у пролазу. Страшно је блага реч којом би се могла описати судбина овог човека. Тешко је пронаћи праве речи за овакву страхоту“, кажу они. Несрећни човек сахрањен је у среду на локалном гробљу у Српској Црњи.

НЕЗАПАМЋЕНА ХРАБРОСТ ОВОГ ЧОВЕКА СЕ И ДАНАС ПАМТИ! Бошко Перић Пеша, ШЕСТ ПУТА РАЊАВАН, креће у своју последњу акцију да спасе 70 опкољених СРПСКИХ ВОЈНИКА!

Пси били гладни

Милан Белић из Кикинде, који обучава псе за потребе војске, полиције и других служби, сматра да се ово десило јер су пси били гладни:

УЖАС! ДЕВЕТОРО ПОВРЕЂЕНО У ДИРЕКТНОМ СУДАРУ: Возач камиона возио левом траком, па НАЛЕТЕО НА КОМБИ ПУН ПУТНИКА!

„У овом тужном случају, след догађаја је неминован. Ти пси су, сасвим сигурно, били изузетно гладни и нису имали где да оду и потраже храну“, појашњава саговорник Курира.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМА У ПОРОДИЦИ ПОЗНАТОГ ТРЕНЕРА! Нестао син Дуде Ивковића, потрага ТРАЈАЛА ДВА ДАНА, а завршила се шокантном истином!

ПОРОДИЦА У ШОКУ! Угледни бизнисмен за једну ноћ изгубио ТРИ МИЛИОНА динара, па отишао кући и обесио се!

СИН НАШАО МРТВЕ РОДИТЕЉЕ У ДВОРИШТУ Никола је после свађе убио супругу Даринку, а онда је пуцао себи у главу!

(ВИДЕО) ЛЕВАНДОВСКИ, БРУКО ЈЕДНА! Ево шта је Пољак промашио с два метра!

(ВИДЕО) ВЕЛИКИ ПРОТЕСТИ У ПРАГУ: Траже оставку премијера Бабиша због корупције и злоупотреба субвенција ЕУ

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon