pixabay.com
Друштво Србија

ХОРОР У СРБИЈИ Довезли тело покојника, а старија жена је затражила део покрова. Младић јој је дао, а кад је схватио шта је урадио ухватио се за главу

Помогао је и не слутећи шта је учинио.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ХОРОРА КОД ОБРЕНОВЦА! СИЛОВАЛИ ЖЕНУ КОЈА ИМА РАК! Чупали јој нокте, набијали метлу у гениталије, мокрили у уста!

Од часа када неко премине и то се чује у крају, српске врачаре, од Суботице до Косова, крећу у набавку. Све у вези с покојником за њих има значај и служи за магију – вода којом је покојник купан, његова коса, нокти, чак и покров. Тако је било пре 100 година, тако је и данас, нажалост.

Ј. М. је млади радник погребног предузећа. Помогао је врачари и не слутећи шта је учинио.

(ВИДЕО) НАЈБОЉИ СНАЈПЕРИСТА: Oво је српски војник ког би пожелела свака армија!

– Требало је покојника да превеземо у село у источној Србији. Када смо стигли, изнели смо сандук и они су тражили да га отворимо. Пришла ми је тиха женица и замолила ме да јој дам део покрова. То је бело платно на коме покојник лежи, које види из сандука када је отворен.

– Помислио сам да је она нека рођака преминулог, да жели то у знак сећања, да је то можда неки обичај. Питао сам је – колико. Она рече – колико може. Дала ми је маказе и ја сам крадом одсекао повећи део, који се не види. Тек када сам са колегом сео у ауто да се вратимо кући, он ми рече да сам врачари дао нешто што ће она користити за црну магију. Ухватио сам се за главу, мада у то не верујем, сведочи млади радник погребног предузећа.

(ВИДЕО) СИМПСОНОВИ ПОНОВО ШОКИРАЛИ СВЕТ БИЗАРНИМ ПРЕДВИЂАЊЕМ: Обистинило се пророчанство од пре 13 година!

Његов старији колега гробар испричао је да се врачаре утркују да дођу до такозване мртвачке воде, у источној и западној Србији исто као и у Шумадији.

– Сви то везују за источну Србију, али свуда тога има. Због тога у много кућа, где покојник пре сахране ноћ проводи у сандуку у свом домаћинству, неко буде задужен да га чува – тело али и ту воду. Реч је о посуди која, према обичајима, стоји под ногама испод сандука преминулог, на поду. Када пре сахрањивања тело буде изнето из куће, једна особа задужена је да воду држи на оку, не дозволи да неко узме и кап, а онда да посуду са водом изнесе напоље, спусти и разбије.

Вулин: Неосуђеним терористима дајете наоружање и очекујете мир?!

Према веровању, у тој води је дух умрлог, а он не треба да остане у кући него оде ван ње, нађе мир. Посуда се разбија, воду упије земља, а душа оде на онај свет, објашњава стари гробар.

Ако врачара украде „мртвачку воду“, украла је и дух мртвог, верује се и данас, у 21. веку.

СНИМЦИ СА СИГУРНОСНИХ КАМЕРА, ТРАГОВИ КРВИ, ОГРЕБОТИНА НА ЗОРАНОВОЈ РУЦИ… Ово је 5 разлога због којих је пала оптужница против Марјановића

Старији гробар каже да је чуо да врачаре ову воду хоће добро да плате, а да је на једној сахрани умало избио инцидент када је жена хтела да узме воду, а није била задужена за то. Гробар каже да је чуо да врачаре ову воду покушавају да пазаре и од чистачица у болницама и мртвачницама по Србији.

Оно мало врачара које су анонимно откривале за медије шта се чини са “мртвачком водом“ рекле су да она служи да би се нека особа “осушила“, да би трудница изгубила дете или да би неко умро.

УЗБУНА У СЕНТИ! ДА ЛИ СТЕ ВИДЕЛУ ЕРИКУ? Девојчица (9) отишла са бескућником у продавницу, па нестала без трага!

“Мртвачку“ воду продају клијентима који желе и верују да ће некоме доћи главе на овај начин. За то врачарама плаћају и хиљадама евра! На сличан начин, како се верује, магови користе и косу и нокте преминулих над којима изговарају своје бајалице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИКОВА ГВОЗДЕНА МЕТЛА

ДОКЛЕ ИДЕ МРЖЊА САВЕЗА ЗА СРБИЈУ ПРЕМА СВОЈОЈ ЗЕМЉИ? Зорану Лутовцу, партнеру Бошка Обрадовића и Вука Јеремића, смета застава Србије!!!

Ако Американци наставе да поступају неотесано и грубо…

ЖЕЛИ ДОМИНАЦИЈУ: Трамп у Невади објавио да се САД враћају производњи ракета малог и средњег домета!

ДАНАС ВРЕМЕНСКИ ОБРТ! Спремите се, стижу нам снег и велико заклађење! А, још није ни зима!

ДАЧИЋ: Опозиција игра игру без граница – СТАЛНО ТРАЖЕ ИЗБОРЕ, А КАД ИЗГУБЕ КУКАЈУ, ПА ОНДА ОПЕТ!

УДАР НА ПРАВОСЛАВЉЕ ПО ИСТОМ КАЛУПУ: Мираш преузима штафету од украјинских расколника!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
25°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri