Друштво Србија

ХОРОР У БАТАЈНИЧКОЈ ШКОЛИ, РОДИТЕЉИ У ШОКУ: Терали ђаке да гледају абортус и искасапљене фетусе?! Седмацима било мука од језивих призора

Ученицима седмог разреда ОШ "Бранко Радичевић" у Батајници у свечаној сали презентована су три типа абортуса. Били су принуђени да гледају језиве фотографије и видео-снимке. Док им се превртао желудац, посматрали су искасапљене крваве фетусе, огорчен је један од родитеља.

Он се јавио нашој редакцији у име озлојеђених родитеља, замоливши да му не откривамо име како би заштитио своје дете од евентуалних проблема у школи. Истакао је да су пројекцији присуствовале директорка школе Љиљана Мијић и вероучитељица Жељка Павловић.

Ексклузивни интервју: Историчар из Хрватске-СРБИ НИСУ ИЗГУБИЛИ КОСОВСКИ БОЈ!

– Сцене су биле ужасавајуће… Приказивано им је како се врши абортус под вакуумом и како кроз провидно црево лете комади фетуса. Приказан је фетус који је убијен неком киселином, па је деловао као без коже јер га је киселина појела. Приказали су и како се неком омчом то ради – фетус искасапљен, одвојена глава од ноге. То је хорор! Појединој деци је било мука, али им нису дали да напусте пројекцију – љутито прича отац.

Он додаје да децу треба едуковати, али не на овакав начин:

– Веома сам бесан! У том трећем начину објашњено је како се мајка осећа док се врши абортус, како јој се тресе утроба јер се фетус мрда због те киселине којом га убијају. А кад се утроба умири, то значи да је фетус мртав и онда се вади. Приказивати деци до те мере такве ствари је ужасно!

ЈЕРЕМИЋЕВА ШМИНКЕРКА ОДЛЕПИЛА: Новак Ђоковић није Србин јер грли дрвеће?!?

Наш саговорник каже да се обратио и надлежним органима.

– Обавестио сам Министарство просвете о свему овоме. Чини ми се да они нису били упућени да ће деца гледати тај филм. Није нормално да се деци тог узраста тако нешто приказује. Срамота! – истиче наш саговорник.

15 ДАНА ЈЕ СПАВАО НА КРОВУ И ЈЕО КОНЗЕРВЕ: За ову ТАЈНУ АРКАНОВУ ОПЕРАЦИЈУ сигурно нисте чули!

Помоћница министра просвете за предшколско и основно образовање и васпитање Весна Недељковић рекла је за Курир да ће одмах обавестити инспекцију, која ће тражити изјашњење од директорке школе поводом овог случаја. Обратили смо се званично и Министарству просвете, али до закључења броја нисмо добили одговор.

Директорка школе
Била сам шокирана, нисам знала шта ће приказивати

Директорка ОШ „Бранко Радичевић“ Љиљана Мијић каже за Курир да није тачно да деци није било дозвољено да напусте салу и да је суштина била да се деца информишу, да не буду непромишљена:

ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА КРСТАЈИЋЕВОМ СПИСКУ! Ова осморица НЕ ИДУ НА МУНДИЈАЛ!

– Гостовала је магистар Биљана Спасић, која је ученицима представила књигу „Куда иде наша омладина“. Организатор је вероучитељица Жељка Павловић. Ја сам обавештена да ће промовисати књигу о здравом стилу живота, да не употребљавају дрогу и опасне супстанце. Била сам присутна, али нисам била упозната да ће бити приказан тај филм од десет минута. Не да сам изненађена, била сам шокирана! Било је сувише реалистично. Док смо се сви опасуљили, филм се завршио. Госпођа Спасић је говорила на едукативан начин, све је то било паметно и поучно, али је могло да прође и без тог филма.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Амерички специјалци који чувају нуклеарне пројектиле узимају ЛСД

ШАЛОМ Роман Абрамович емигрирао у Израел, неће се враћати у Лондон!

ЗАР И ОН?! Морган Фримен оптужен за сексуално злостављање!

Русија: Истрага о паду МХ17 у Украјини је за жаљење

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon