Србија Хроника

ХОРОР У РЕКОВЦУ: Муж седам дана лежао мртав, а она поред тела читала књигу

Пронађено тело Мирослава Влашковића у фази распадања. Супруга није пријавила смрт мужа.

Радници центра за социјални рад из Рековца пронашли су у петак тело Мирослава Влашковића (77) из Рековца у његовом стану у центру града. Претпоставља се да је преминуо средином прошле недеље, јер је тело било у фази распадања, али његова супруга Светлана, ментално неразвијена особа, није пријавила његову смрт.

(ВИДЕО) МОНСТРУМ СА ЗЕЛЕНЕ РЕКЕ ПРИЗНАО ДА ЈЕ ЗАДАВИО 71 ЖЕНУ: Мислио сам да могу да их убијем колико желим, а да ме не ухвате!

Полиција и радници Центра за социјални рад затекли су је како мирно чита књигу. Рекла им је да то није њен супруг, већ неки непознати човек који данима ту спава и који ће отићи кад се пробуди. Влашковића су данас сахранили рођаци, јер са супругом није имао деце, а Светлана је смештена у установу затвореног типа ради лечења.

И Немци су му се дивили: Херојска смрт заборављеног српског јунака који је пред стрељачким водом урадио невероватну ствар да би се борио до самог краја

По Рековцу се прича да је Мирослав преминуо док је седео за столицом, а потом се његово беживотно тело стропоштало на под. Светлана је, причају Рековчани, мислила да спава и наставила да се понаша као да се ништа није догодило. Комшије јесу осећале смрад из стана, али нису ништа посумњале, јер се из њега и раније осећао непријатан мирис због нередовног одржавања.

(ВИДЕО) БРУКА И СРАМОТА НА ПРЕДСТАВИ АУДИЦИЈА: Београђани дошли да се забаве, а Емир им сервирао скраћени говор из Сребренице!

– Влашковић је био пензионисани радник Фабрике „Каблоби“ у Рековцу. У слободно време је помагао другима, а често је ишао да чисти и одржава локално гробље. Пошто га нисмо видели на задушнице, било нам је сумњиво. Помислили смо да је болестан. Али, када је Светлана почела да долази у продавницу по хлеб, један од продаваца оближњег маркета позвао је Центар за социјални рад – каже један Рековчанин.

Извор: Новости

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Једна Африканка постала је права шумадијска снајка: Неколико ствари посебно цени у Србији, а ево и како се снашла у селу крај Младеновца

(ВИДЕО) ЈЕЗИВИ СНИМАК ТРАГЕДИЈЕ У РУСИЈИ: У урушавању зграде страдала и беба

Црногорци гину и падају у ропство

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
29°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
26°
Fri