Pixabay
Свет

ХОРОР У ЕКВАДОРУ: Лажни полицајци у колима албанских таблица ликвидирали брачни пар из Улциња

Улцињанин Фадиљ Качанић (64) и његова супруга Фатима брутално су убијени у Еквадору, а њихова беживотна тела нађена су 22 километра од куће у којој су живели.

Улцињанин Фадиљ Качанић (64) и његова супруга Фатима брутално су убијени у Еквадору, а њихова беживотна тела нађена су 22 километра од куће у којој су живели.

ИСТРАГА УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ – Певачица убијена из велике мржње!

 Упућени кажу да фотографије са места ликвидације сведоче о професионалном убиству. Према писању тамошњих медија, истражитељи трагају за две мушке особе које су се лажно представиле као полицајци.

УБИЈЕН ГОКЧЕ! Пуцњава у Амстердаму, Горан Тасић подлегао повредама! Пронађен ЗАПАЉЕН БМW!

Видео надзор забележио је и да су лажни полицајци стигли аутомобилом албанских регистарских ознака. За сада тамошњим властима није познато да ли су Качанић и његова супруга убијени кући или на месту где су пронађена тела.

Милица Заветница о срамној утакмици у Крагујевцу – Скидате тробојку у сред Шумадије!

Према незваничним сазнањима “Вијести”, Качанић је ликвидиран са три хица из пиштоља, док је његова супруга убијена тупим предметом. Качанић је због трговине дрогом робијао неколико година, а како пишу тамошњи медији, био је оптужен и за пљачку. Недавно је ослобођен због тога, али је био условној. “Вијестима” је незванично саопштено да ће Качанић бити сахрањен у Улцињу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка не дозвољава Хрватима ентитет у Босни и ХерцеговиниКО ЈЕ ГОРАН ТАСИЋ, УБИЈЕН У АМСТЕРДАМУ Терорисао Врањанце 10 година, постројавао полицију

ОВО ЈЕ ПАКЛЕНИ ПЛАН ВАШИНГТОНА: Обучавају терористе да им дају повод за напад

Ђурић жестоко оплео по Јанковићу

Заветници траже отказивање утакмице са тзв. Косовом!

ГОДИШЊИЦА СМРТИ: Тандем из Срећних људи умро истог датума

СРПСКА ГЛУМИЦА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕБОЛИ ТРАГЕДИЈУ: Бранка ускоро пуни 100 година, а још памти тренутак кад су јој рекли СТРАВИЧНУ ИСТИНУ

Извор: Новости

Оставите коментар