Бијело Поље, Фото: Shutterstock
Регион

ХОРОР У ЦРНОЈ ГОРИ Мајка признала да је убила бебу стару четири месеца, а онда је дала језиво објашњење зашто је то учинила

Виши државни тужилац из Бијелог Поља, Хасан Лукач, подигао је оптужницу са предлогом за продужење притвора против Едине Кастрат (18) из Плава, која је 29. јуна ове године бацила мушко дете, старо четири месеца у Ђуричку реку, недалеко од Плава.

У кориту реке дете је пронађено после пар дана од откривања злочина.

(ВИДЕО) Срушио се потпорни зид на Коридору 10, овог пута потпуно: После три обрушавања, остао је само облак прашине

Едина Кастрат је на саслушању пред тужиоцем и судијом за истрагу признала кривично дело за које је осумњичена. Правдала се лошим односима са невенчаним супругом, који ју је наводно тукао уз погрдне речи.

(ФОТО) ВОЗАЧ ШЛЕПЕРА НАСТРАДАО НА АУТО ПУТУ КОД НОВОГ САДА: Изгубио контролу и ударио у бетонски стуб надвожњака

– Нисам више могла да живим са њим на такав начин, стално малтретирана, због чега сам одлучила да ово урадим. Претходно је друго наше осамнаестомесечно дете било код невенчаног супруга и његове родбине. Док је син спавао, синуло ми је да га бацим у реку – казала је Едина, исказујући кајање због злочина.

ПРВЕ САРИНЕ РЕЧИ ИЗ ЗАТВОРА! Конзулка Србија пренела Дачићу њене речи: Молим вас, дајте ми само да чујем маму и моју баку!

Тужилаштву је у међувремену достављен налаз судског вештака неуропсихијатријске струке, у којем пише да је оптужена у моменту извршења кривичног дела била у урачунљивом стању и да је била свесна својих поступака и забрањености дела.

ЗЕМЉО ОТВОРИ СЕ! Трифуновић: СРБИ ОКУПИРАЛИ ТРЕЋИНУ ХРВАТСКЕ?!?

Ванпретресно веће Вишег суда у Бијелом Пољу којим је председавао судија Радослав Конатар, продужило је притвор за још два месеца Едини Кастрат (18) која се терети за кривично дело тешко убиство.

ПИШТОЉЕМ НИШАНИО ГОСТЕ КАФИЋА: У Црној Гори ухапшен Божидар Филиповић, који је претио Вучичу и запалио порше

(ФОТО) БОЈИЋУ, АЛИ ВИ СТЕ ПОКОЈНИ: Бранислав из Церове код Крупња је месец дана био мртав, а да то није ни знао!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed