Foto: E-stock/Miloš Rafailović
Србија Хроника

ХОРОР У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА Војислав се полио бензином у ходнику зграде, умро је у најгорим мукама, а поред угљенисаног тела пронађено је ОПРОШТАЈНО ПИСМО

Мушкарац је себи одузео живот.

ПИСМО ЦРНОГОРСКОМ ОФИЦИРУ ПРИСУТНОМ НА ПРОСЛАВИ “ ОЛУЈЕ „

Војислав П. (53), родом из Пљеваља, оставио је опроштајно писмо, у ком се пожалио на неузвраћену љубав и новчане проблеме, па се полио бензином у ходнику зграде и запалио се.

Војислав П. (53), родом из Пљеваља, убио се прекјуче у ходнику зграде у центру Београда тако што се полио бензином и запалио!

Ирена погинула са момком у Црној Гори, а онда јој од ТУГЕ УМРО ОТАЦ: Сада је осванула ПОРУКА која КИДА ДУШУ

Несрећни човек је оставио опроштајно писмо, у ком се пожалио на неузвраћену љубав, али и на проблеме с новцем.

Продавао крадену робу

Језиво самоубиство догодило се у суботу поподне у ходнику зграде у Улици Станоја Главаша, на општини Палилула, испред стана који је Војислав унајмљивао након што се доселио из Пљеваља.

Извор из истраге каже да су станари зграде око 16 часова пријавили да се у ходницима осећају дим и гареж.

(ВИДЕО) ДИРЉИВО: Црногорски кошаркаши славе победу СРПСКИХ ЈУНИОРА, док МИЛОВИ ОФИЦИРИ ВЕЛИЧАЈУ ОЛУЈУ!

– Полицајци су убрзо у ходнику на петом спрату нашли запаљен леш. Поред тела, између ногу, пронађени су остаци пластичне флаше са траговима бензина, а на међуспрату испод и упаљач којим се страдали запалио. Ватрогасци су брзо угасили ватру, али човек је већ био мртав – казао је наш извор.

Поред тела је пронађена торбица, а у њој лична документа и пасош Црне Горе на име Војислав П. Утврђено је да је он живео сам у стану и да се бавио препродајом крадене гардеробе и обуће.

БОРБА ЗА ЖИВОТ: Снежана се на трен пробудила из коме и ПРВО ПИТАЛА ЗА МИЛОША! Није стигла да чује истину, ПОНОВО ЈЕ ПАЛА У КОМУ!

– Док је горео, Војислав је трпео стравичне болове, умирао је у најгорим мукама, али нико од станара није чуо никакав врисак. У тишини је умро у стравичној агонији. У ходнику су остали трагови гарежи и спаљени делови тела – рекао је извор.

Војислава је, иначе, у два наврата тражила полиција, и то дан пре самоубиства, као и у суботу ујутро, неколико сати пре трагедије.

– Неко од комшија га је пријавио да ремети јавни ред и мир, јер је из стана у ком је боравио константно допирала бука. Један Војислављев комшија је испричао и да су често у тај стан долазили непознати људи и куповали гардеробу и разне ствари од Војислава. Полицајци су и у петак по подне и у суботу ујутро тражили Војислава, звонили му на врата, али нико се није одазивао – додаје саговорник Информера.

(ВИДЕО) ПОСЛЕ КНЕЛЕТОВЕ СМРТИ У БЕОГРАДУ МУК: Али онда је на бину изашао Џеј и посветио му ОВУ ПЕСМУ! Публика на Сајму углас скандирала КНЕЛЕ, КНЕЛЕ!

Документ извршитеља

У торбици која је пронађена поред угљенисаног леша, осим докумената, било је и опроштајно писмо.

– У том писму се жалио на љубавне проблеме јер га је нека девојка оставила. Има индиција и да је био у неким финансијским проблемима, али то тек треба да се испита – каже извор.

(ВИДЕО) ОВО ЈЕ НЕМАЊА КОЈИ ЈЕ НЕСТАО У МАРКОВАЧКОМ ЈЕЗЕРУ: Младић био са братом када им се кајак преврнуо, а онда је настала драма…

Наиме, приликом претреса стана у ком је покојник живео пронађен је документ судског извршитеља, на основу ког Војиславу прети заплена личне имовине због неког дуговања. Нађена је, такође, извесна количина новца, неколико мобилних телефона и више комада беле технике који су припадали Војиславу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Сурови НАТО експеримент над Србима

73 године откако је ,,Мали дечак“ убио 140.000 људи

ДСС напушта коалицију са СНС, не искључују улазак у ЂИЛАСОВ ТАБОР!

(ВИДЕО) УСТАШКА ПРОСЛАВА ОЛУЈЕ У ГЛИНИ! Томпсон викао ЗА ДОМ СПРЕМНИ, програм водио нарко-дилер!

(ВИДЕО) ОСАМИН СИН СПРЕМА ОСВЕТУ: Хамза бин Ладен урадио је нешто због чега сви страхују од крвавог напада!

Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
29°
Tue
30°
Wed
31°
Thu
26°
Fri