Србија Хроника

ХОРОР У СТАРОЈ ПАЗОВИ ПОД ВЕЛОМ МИСТЕРИЈЕ: Како је беживотно тело бебе доспело на депонију?

Беживотно тело бебе које су радници ЈКП "Чистоћа" из Старе Пазове у четвртак пронашли на централној градској депонији, највероватније је донето у ђубретарском камиону са осталим смећем - тврди Јовица Гагрица, директор овог комуналног предузећа.

Како је и када наступила смрт бебе женског пола, сазнаће се тек у понедељак, када се очекују налази са обдукције из Института за судску медицину у Новом Саду.

НИСУ СРБИ, АЛИ СУ СВИ ДО ЈЕДНОГ ГИНУЛИ ЗА СРБИЈУ!

Тело је у четвртак око 14 часова пронашао радник који ради на булдожеру, на градској депонији у близини ауто-пута. Језиво откриће је потресло не само њега, већ и остале раднике и руководство овог предузећа.

– Наша погребна служба превезла је тело детета у Институт за судску медицину, и како нам је речено у полицији, и нас ће обавештавати о даљем току истраге. Ми тврдимо да је тело на депонију дошло заједно са смећем, јер грађанство нема приступ – каже Јовица за „Новости“, али не одбацује ни могућност да га је неко оставио илегалним уласком, са „летњег“ пута.

ХОРОР У БЕОГРАДУ! БОКСЕР ПРЕБИО ДЕВОЈКУ: Избио јој зубе, унаказио лице и главу

На улазу у градску депонију налази се портирска служба која је активна 24 сата, а ту су и камере које бележе сваки камион при улазу.

ШИПТАРИ ПРИЗИВАЈУ РАТ! ИВИЦА ДАЧИЋ УПОЗОРАВА: Праве Велику Албанију а Запад ћути, КАКВО ЈОШ ЗЛО ТРЕБА ДА СЕ ДЕСИ?!

– Нико није могао да уђе, а да га портир не види и да му одобрење. Зато верујемо да је тело ушло са једним од наших возила – наглашава директор.

Депонија у Старој Пазови

Како „Новости“ сазнају, полиција је контактирала и с Домом здравља „Др Јован Јовановић Змај“ у Старој Пазови, у нади да ће то можда довести до конкретног трага.

СКАНДАЛ! БАХАТОСТ ИЗВРШИТЕЉА БЕЗ ГРАНИЦЕ: Продао имовину дужника, па задржао 20 милиона динара?!

– Док не добијемо резултате са обдукције ми не знамо како је смрт наступила, природним или насилним путем, као ни да ли је дете издахнуло на месту где је и пронађено. Можда беба није с подручја ове општине, већ је негде у неком месту само остављена. Радимо и трагамо на откривању свих околности – каже извор из истраге.

Мистериозна смрт

Пре само годину дана у Војки код Старе Пазове пронађена је мртва беба у ВЦ шољи.

(ВИДЕО) ТУЧА УЖИВО НА ТЕЛЕВИЗИЈИ: Севале песнице међу лидерима синдиката

Мистериозну смрт тек рођене бебе открио је лекар Хитне помоћи који је дошао на позив укућана, који су тврдили да је жени породиљи позлило.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка израдила план борбе против Русије

Откривамо механизам пљачке Срба на КиМ којом се баве се три криминалне групе

АМЕРИЧКА МОРНАРИЦА НА КОЛЕНИМА: Кинески хакери „украли“ планове за СУПЕРСОНИЧНУ ПРОТИВБРОДСКУ РАКЕТУ!

Порошенко: „Северни ток 2“ неће бити реализован

МА, МОРА ДА ЈЕ ДО НАС! Немачка нема сазнања о ВЕЗИ БОМБАРДОВАЊА И РАКА

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) КРВАВА СВАДБА У БЕЛОЈ ЦРКВИ: Рођаци су ме тукли песницама, газили и вукли по поду! Кренули за нама у болницу са намером да нас УБИЈУ!

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
24°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu