Pixabay
Регион

ХОРОР КОЈИ ЈЕ ПОТРЕСАО РЕГИОН Трудница заклала мужа испред малолетне деце

Дејана Сливара (46), оца троје малолетне деце, ножем је убила љубоморна невенчана трудна супруга испред деце, која су се неконтролисано тресла када су угледала ужасан призор.

(ВИДЕО) СВЕТСКА ПРЕСТОНИЦА ИЛУМИНАТА НИЧЕ У ЕВРОПИ: Гради се ужурбано, нови симболи тајног друштва свакодневно се појављују

Трагедија која се догодила у Копривници у Хрватској, потресла је цео регион. Сливара је невенчана супруга избола кухињским ножем наневши му смртоносне повреде. Приликом напада и сама је повредила руку којом је држала нож, па је због тога, кад је полиција упала у кућу у којој се догодио страшан злочин, пребачена у Општу болницу у овом месту. Сливар се, по свему судећи, бранио од насртаја помахнитале жене.

Инцидент у центру за азиланте, користило се и хладно оружје

„Могу да потврдим да је у болницу примљена повређена женска особа која је ту стигла у пратњи полиције. Збринута је на одељењу и тренутно је под полицијским надзором“, рекао је за „Подравски.хр“ др. Мато Девчић, портпарол Опште болнице у Копривници.

Дјеца су се неконтролирано тресла, а њихов отац лежао је у локви крви

Како јавља „Подравски“, Дејан Сливар отац је троје малолетне деце, а његова супруга преминула је пре пет година. С невенчаном супругом, која је иначе из Ријеке, упознао се пре две године.

ИСПОВЕСТ МАРИНЕ АНДРЕЈИЋ ОСЛОБОЂЕНЕ ОПТУЖБИ ЗА ЧЕДОМОРСТВО: Чекам да ми се син Ђорђе (13) појави на вратима

Убиство се догодило пред очима двоје Сливарове деце, а полицију је позвало треће дете, које по свему судећи није сведочило овом страшном злочину.

Кад је полиција око дошла на лице места, Сливарова невенчана супруга одбила је да их пусти у кућу, па су морали да уђу на силу. Призор који су затекли шокирао их је – Сливар је непомично лежао у локви крви, а његова деца била су у толиком шоку да су се неконтролисано тресла.

Хрватски медији спекулишу да је мкотив убиства патолошка љубомора.

Сливарова деца синоћ су, уз сугласност Центра за социјални рад, збринута у кући његовог брата у Голи, иначе познатог копривничког месара. Деца су под сталним надзором социјалних служби и пружена им је стручна помоћ.

НАТО се спрема за рат у срцу Европе — чека их клопка


Реклама

Заветници: Дунав и Сава велика развојна шанса Београда

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РУСИ ОТКРИЛИ Албанци спремили паклени план за СПЦ на Косову!

ВАШИНГТОН: Немамо у плану обучавање специјалне полиције РС с новим пушкама!

НЕУСПЕШАН САСТАНАК ОПОЗИЦИЈЕ: Без председничког кандидата

НЕСВАКИДАШЊИ КРИМИНАЛ Бојан се представљао као полицајац и отимао грађанима дрогу

Месец дана од убиства Оливера Ивановића, истрага без конкретних резултата

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri