Printscreen
Друштво Србија

ХОРОР ИСПРЕД ПАНЧЕВАЧКОГ ВРТИЋА: Девојчица пронашла шприц и иглу, па покушала да уради ЈЕЗИВУ СТВАР! Другу ујео пас луталица! Родитељи у паници

Одлазак у вртић већ годинама представља ризик за малишане који похађају обданиште "Славуј" у панчевачком насељу Котежу, обзиром да је ова предшколска установа неограђена, те се као двориште користи градски парк.

Поред могућности да деца једноставно одшетају, постоји опасност од паса луталица који су се у овом парку настанили, али и од разних предмета који се ту могу наћи, преносе београдски медији.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ЛОКАЛНОГ ТАЈКУНА РОДОЉУБА ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ! Остао дужан 4 милиона евра! МЕШТАНИ МИСЛЕ ДА ЈЕ ЖИВ

„Девојчица је пронашла шприц. Како сам чуо, покушала је зубима да одвоји иглу од шприца. То је невероватно, једини вртић у граду који нема ограду. У том парку су пси луталице које станари оближњих зграда хране и тиме задржавају ту. Направљене су и неке кућице за псе, па сада деца и пси трче заједно по парку. Једну девојчицу је и ујео пас. Деца нису уопште заштићена“, тврди Слађан Ђурић који и сам има двоје деце у том вртићу.

Забринутост због безбедности деце деле сви родитељи, а једна од мајки, која је желела да остане анонимна, истакла је да је поменута девојчица иглу и шприц пронашла прошле недеље, те да ће се родитељски састанак поводом тог догађаја тек одржати.

ДАЧИЋЕВА СЕСТРА ИМАЛА УДЕС НА ИБАРСКОЈ!

„Ми не кривимо вртић, они не могу ништа да ураде, али једноставно не можемо бити мирни када знамо шта све може да се догоди деци у том парку. То је јавни парк, долази људи о којима не знамо ништа, а наша деца се ту безбрижно играју, несвесна опасности која вреба са свих страна. Када две васпитачице изађу са 50 малишана, јасно је да не могу да воде рачуна шта ће свако дете радити у сваком тренутку. Девојчицу је прошле године ујео пас и то је само доказ да су ствари измакле контроли“, нагласила је она.

Јелена Тахировић, уплашена мајка чије је дете пронашло шприц у истом парку, потврдила је да се немили догађај одиграо у преподневним часовима и да је девојчица крваву иглу одвојила од шприца устима.

„Похвалила се када је стигла кући да нико други није могао да је одвоји, те да је она успела. Касније је васпитачица узела иглу и бацила у канту“, рекла је Јелена.

ШОК-ОТКРИЋЕ: Тајни ДНК води до убице Јелене!

Родитељи су случај пријавили МУП-у, а из МУП-а су их упутили на Клинику за инфективне болести, како би проверили здравље девојчице. Она је срећом добро, али су родитељи забринути.

Вртић „Славуј“ у насељу Котеж припада предшколској установи „Дечја радост“, прима оквирно око 270 малишана и већ 45 година чека на ограду.

Премда је према најавама Сектора за урбанизам изградња ограде требало да почне 2016. године, још увек нема никаквог помака по том питању.

Овим поводом огласила се и Данијела Ђаковић, в.д. директора, и том приликом упутила је апел грађанима да обрате пажњу где одлажу смеће.

(ВИДЕО) ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ: Флориди прети тотално уништење!

„Дете јесте пронашло иглу са поклопцем у околини вртића. У питању је инсулинска игла. Дете је иглу предало васпитачици и није дошло у контакт са отвореном иглом, а самим тим није нарушена безбедност детета. Што је најважније, дете је добро „, нагласила је директорка.

У настојању да разјасни питање које већ годинама мучи становнике Котежа, она је кратко прокоментарисала и проблем ограде вртића.

„Од када сам ја ступила на дужност, у комуникацији сам са Градом. Обезбеђена су средства, спроводи се јавна набавка и у најскоријем року биће све решено“, завршила је Данијела Ђаковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Џихадисти разрадили паклени план напада на српске светиње на Косову: Од ИСИС добили 9.000 евра за дизање у ваздух Грачанице и Косовске Митровице

СРБИН И ХРВАТ У СРЕДИШТУ НЕВИЂЕНОГ СКАНДАЛА! Белгија на ногама! Познати српски менаџер ухапшен због намештања утакмица!

ТОМА ФИЛА ОТКРИВА ЈЕДИНИ НАЧИН ДА СЕ САЗНА КО ЈЕ УБИО ЈЕЛЕНУ МАРЈАНОВИЋ! Проблем је што нико нема петље за то!

(ФОТО) ЗБОГ ФЛЕРТА С ВОДИТЕЉОМ ОСТАВИО ЈУ ЈЕ ДЕЧКО: Сад се Јелена Розга уживо пожалила да се Срђан охладио од ње, а Јована јој открила ПРАВИ РАЗЛОГ!

ЛАЗАНСКИ: О чему се ћути на безбедносним форумима у Србији

Курир/Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
26°
Tue
25°
Wed
21°
Thu
20°
Fri