Printscreen
Србија Хроника

ХОЛИВУДСКИ ПРЕВАРАНТ ИЗ КРАГУЈЕВЦА ОЈАДИО ЉУБАВНИЦУ И ЊЕНУ ПРИЈАТЕЉИЦУ ЗА 33.000 ЕВРА! Крао идентитет, на састанке долазио под ротацијом, а има ШОК изговор!

Звонко Цветковић (63) из Крагујевца оптужен пред нишким судом за превару у продуженом трајању на штету В. М. из Јагодине и Н. Р. из Ниша.

Крагујевчанин Звонко Цветковић (63) оптужен је за превару у продуженом трајању на штету своје љубавнице В. М. из Јагодине и њене пријатељице, Нишлијке Н. Р., које је оштетио за преко 33.000 евра. Цветковић се наивним женама представљао као саветник Александра Вучића и високи функционер БИА, а хвалио се познанствима и са другим важним политичким функционерима.

Да би био убедљивији, Цветковић је на састанке долазио у аутомобилу с ротационим светлом. Повремено је, да би оставио још јачи утисак, жртве позивао телефоном наводно из Брисела и других градова где би Вучић заиста био у посети, како би их убедио да се налази у његовом друштву.

Монструм убио сина секиром и сакрио га у кући у којој живи: Тело трунуло два месеца у ходнику

Негирао кривицу
ХТЕО САМ ДА ЈЕ ЗАВЕДЕМ

Лажни Вучићев сарадник је у истрази негирао кривицу. Он је признао да се представљао као саветник у Влади, али у намери да освоји В. М., јер је знао да жене воле мушкарце на положају. Потврдио је и да је од ње узео новац да би наводно поправио зубе, али је истакао да је имао намеру да јој га врати. Казао је да је њену пријатељицу Н. Р. обавестио о хапшењу за које је сазнао од пријатеља у полицији, али је негирао да је од ње узео новац да би то спречио.

Паре за реновирање куће

Како се наводи у оптужници Основног тужилаштва у Нишу, Цветковић је 2. јула 2015. у Ћуприји упознао В. М., представивши јој се као Мирослав Миленковић, саветник тадашњег премијера. Два месеца касније, искористивши интимну везу с њом, затражио јој је новац да би наводно реновирао кућу коју је купио у Београду. Наивна жена му је одмах дала 50.000 динара, а како је то преваранту било мало, навео ју је да подигне кредит од 300.000 динара како би му удовољила.

ДВОСТРУКИ ЖИВОТ ПОЛИЦАЈЦА УБИЦЕ! Свињски који је УБИО ЉУБАВНИЦУ НАСРЕД УЛИЦЕ, малтретирао и закониту жену!

У новембру 2015. године окривљени је В. М. казао да је имао састанак с министром полиције Небојшом Стефановићем, од кога је сазнао да ће бити ухапшена њена пријатељица Н. Р., иначе власница једне приватне фирме у Нишу. Уз посредовање В. М. уговорио је састанак с Н. Р. на једној бензинској пумпи, где јој је саопштио да против ње постоји кривична пријава. Чак је пред њом телефонирао наводно Миљку Радисављевићу, тужиоцу за организовани криминал, а затим јој затражио 30.000 евра да би спречио њено хапшење.

Паре у кутији с вискијем

– Оштећена му је предала 6.500 евра, а њен супруг 2.090 евра и 400 франака, али је Цветковић био незадовољан овом сумом, тврдећи да је људима који треба да је заштите обећао да ће одмах добити 15.000 евра. Казао им је да због тога остатак суме мора да позајми од Братислава Гашића, јер „неће да лаже људе у Београду“. После два дана Н. Р. му је предала још 6.010 евра, колико је наводно Цветковић позајмио – наводи се у оптужници.

ТАТА, ЗАРИО САМ ЈОЈ НОЖ У ВРАТ: Испливали језиви детаљи злочина – Био је психички нестабилан, дрогирао се, па измасакрирао трудну девојку

Две недеље касније, преварант је поново позвао своју жртву.

– Цветковић је тражио од Н. Р. да још 15.000 евра остави код В. М. тако што ће новац ставити у кутију с вискијем, што је она учинила – кажу у тужилаштву.

Дебео досије
РАДИО И КАО „ДОКТОР“

(ВИДЕО) СНИМАК КОЈИ ЈЕ РАЗБЕСНЕО РЕГИОН: Средњошколац из Црне Горе брисао ципеле новчаницом од 50 евра насред часа!

Звонко Цветковић има дебео полицијски досије због низа превара по читавој Србији. Познат је по надимку „доктор“ јер је једно време радио у тој струци, иако је завршио машинску школу. Волео је да се представља као службеник БИА па је хапшен у Крагујевцу јер је људима узимао новац да би их наводно запослио у тамошњем Клиничком центру. Толико је био убедљив да је заиста успео да запосли једну жену у овој установи јер се тадашњем директору представио као радник БИА и замолио га да јој да место медицинске сестре.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Седамдесет одсто руске омладине жели Путина за „оца нације“

СКАНДАЛ У БиХ: Нестао ратни дневник из Коњица

АУКЦИЈОМ ПРОТИВ ИЗВРШИТЕЉА: Пожаревљани притекли у помоћ суграђанки

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
26°
Thu
28°
Fri
30°
Sat
32°
Sun