Facebook
Политика Србија

ХОЋЕ РАТ У ВОЈВОДИНИ! Опасне претње блиског сарадника Саше Јанковића, НАЈАВЉУЈУ КРВАВЕ СУКОБЕ У СРБИЈИ?!

Александар Оџић, коалициони сарадник лидера ПСГ Саше Јанковића, тражи 'републику Војводину' и позива на формирање фронта за одбрану северне покрајине!?!

(ХИТ ВИДЕО) ГУСАН РАСТЕРАО АМЕРИЧКЕ СПЕЦИЈАЛЦЕ! Свет умире од смеха, ОВАКВУ СРАМОТУ САД НИКАД НИСУ ДОЖИВЕЛЕ!

Пропали досовски председнички кандидат, лидер ПСГ Саша Јанковић са својим коалиционим партнером, шефом Војвођанске партије Александром Оџићем призива грађански рат у Србији!

Јанковићев партнер Оџић званично је јуче затражио да се Војводини додели статус републике у оквиру „федерализоване Србије“ и позвао на формирање фронта за одбрану „северне републике“ (!?!). Саша Јанковић није ни покушао да се огради од опасних претњи свог коалиционог партнера, што указује да подржава цепање своје државе. Оџић се, подсетимо, и прошле године у више наврата јавно залагао за насилно отцепљење Војводине, а Јанковић се и тада прећутно сложио са тим.

Ништа није случајно

Како је Оџић јуче објавио, његова партија подржава иницијативу НВО „Војвођански клуб“ за обједињавање свих „војвођанских снага“ како би Војводина добила статус републике унутар федерализоване Србије.

(ВИДЕО) СТРАШНА НЕСРЕЋА КОД ПОДГОРИЦЕ Аутомобил из Србије ударио у стену, делови се расули по путу

– Питање статуса Војводине никада није било отвореније и важније за њене грађане него данас. Неопходно је формирање Војвођанског фронта као уставотворног покрета за одбрану Војводине. Залажемо се за пуну законодавну, извршну и судску власт, право располагања сопственим финансијама, имовином, природним и радом створеним ресурсима, као и Устав Војводине… – каже Оџић.

И док се Јанковић јуче овим поводом није оглашавао, председник Србије Александар Вучић поручује да „сепаратисти тај филм неће гледати“.

НА РУБУ РАТА Грчка размешта војску због Турске!

– Није случајно то што се коалициони партнери Саше Јанковића залажу да Војводина буде република. Све је у реду. Србија је демократска земља, али тај филм нећете гледати. То нећете видети не зато што ја то нећу или неко други неће, већ зато што то неће грађани Војводине – истиче Вучић, подсетивши да у највећем броју војвођанских општина СНС има апсолутну већину. Према његовим речима, није нимало случајно што опозиција има исту политику и кад је реч о Косову.

ИСПОВЕСТ ОЦА КОЈИ ЈЕ ЗА 24 САТА ИЗГУБИО ОБА ДЕТЕТА Ни непријатељу не бих пожелео да изгуби две ћерке за дан!

– Знају грађани све шта је било 1999, 2004, 2008, 2010. и 2011. године. Јанковић свакога дана говори да је Косово независно и да никада више неће бити српско. Јеремић сваког дана говори да се ни за живу главу не треба одрећи Косова… Излазе са различитим ставовима, а суштински су исти. Они хоће да све урадим ја, а не они, и онда да цео терет овог света падне на моја плећа. У свему се томе нарочито истичу они који су довели државу до банкротства, косовске независности и одвајања Црне Горе од Србије – наглашава Вучић.

Сад је све јасно

Маркетиншки стручњак Небојша Крстић, коментаришући претње Јанковићевог сарадника, сматра да је „сада све кристално јасно“.

(ВИДЕО) ЏУМБУС У СТУДИЈУ ТВ ХЕПИ: Докторка Грујичић напустила емисију, сукобила се са Јеленом Милић око ПОСЛЕДИЦА НАТО БОМБАРДОВАЊА СРЈ!

– Тај сепаратиста (Оџић, прим. аут.) на првом Јанковићевом митингу имао је почасно говорничко место. Коме тада није била јасна политичка оријентација Саше Јанковића, неће му бити јаснија ни сада – закључује Крстић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ИЗБЕГАВАЈТЕ У ШИРОКОМ ЛУКУ: Ове намирнице НИКАКО не смете да једете пре или после тренинга!

Турски медији о Харадинају: Пије, пориче да је муслиман и много троши

Јевтић: Српска листа спремна за ванредне изборе

КУЉА ГУСТ ДИМ Избио пожар у прокупачкој фабрици

ЦРНИ ЏИП ПЛАШИ СРБЕ! Мештани ноћима не спавају док аутомобил без таблица кружи ноћу!

Вулин: Европа потцењује опасност идеје „Велике Албаније“

СВИ ДЕТАЉИ ОТМИЦЕ ЈАТОВОГ АВИОНА Како је црногорски фудбалер ОТВОРИО ВРАТА „БОИНГА“ и путнике послао у слободу

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon