Youtube
Регион

ХОЋЕ ЛИ МУ ОВО ДОЋИ ГЛАВЕ: МИЛО ЖЕСТОКО УДАРА НА ЦРКВУ!

Црногорска власт, под плаштом демократије, спрема се да зада завршни ударац српском националном бићу: након забрана Светог Саве, Његоша, прогона ћирилице и насилне “дукљанизације” кроз економско иживљавање, “Монтенегрини” припремају жесток удар на Српску православну цркву!

(ВИДЕО) ЗБОГ ЊЕ ЈЕ МАРКО НОКАУТИРАО СТАРЦА: Ана Марија до детаља испричала шта је преживела тог дана

Наиме, Ђукановић је решио да ове намере реализује кроз Закон о слободи вероисповести који ће се пред посланицима наћи у наредних неколико месеци, а чијих би се појединих одредби постидео и режима Павелића.

Вучић: Упозорен сам, ако уведемо војску на Косово – улазимо у сукоб са НАТО

Проблематичан је члан 52, који прописује да сви верски објекти И земљиште које користе верске заједнице на територији Црне Горе, а за које се утврди да су изграђени, односно прибављени из јавних прихода државе или били у државној својини до ослобођења (“окупације”) 1918. године, као културна баштина Црне Горе, буду државна својина. Иста судбина чека и оне објекте за које се утврди да су изграђени после 1. децембра 1918. године заједничким улагањем.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТО) ЕКСКЛУЗИВНО: Овако је Зоран смрскао главу Јелени!

Док су у консултације о закону укључени представници невладине организације која се представља као Црногорска православна црква, Митрополију нико није контактирао, па се стиче утисак да су намерно изостављени из консултација око припреме закона, усмерене баш против СПЦ.

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ ПУЦЊАВЕ НА НБГ! Отац полудео јер је ДЕЧАК ХТЕО ДА МУ СИЛУЈЕ СИНА! Малишану утврђене повреде на анусу!

Такође, као посебан проблем се истиче што је “матична држава” СПЦ управо Србија, а не Црна Гора, због чега се инсистира на даљем одузимању права и имовине.

НЕСТАЛА КРИСТИНА ПОСЛАЛА ШОКАНТАН МЕЈЛ: Ујак ме је силовао, тата тукао, деда убио пса…
Тако, на перфидан начин, а у име заштите државе и модерних вредности, ДПС планира да под своје узме, а можда и “ЦПЦ-у” преда вековима старе светиње и другу имовину цркве, задајући прво њој, а онда и српском народу дуго планиран коначни ударац.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДРАМА У ГСП! ЈЕЛ’ ВИ ТО МЕНИ ПРЕТИТЕ, СКЛОНИ СЕ ОД МЕНЕ МОРАЋУ ДА СЕ БРАНИМ: Снимак новог Бус плус окршаја кружи Фејсбуком, путник није имао карту и онда је настао ХАОС

Извор:  govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) СКАНДАЛ: САЈТ ПРЕШЕВА САМО НА АЛБАНСКОМ, КАЖУ ДА НИСУ СРПСКИ ГРАД!

ПУТИНА МУНДИЈАЛ НЕЋЕ СПРЕЧИТИ ДА КИЈЕВ НАУЧИ ПАМЕТИ: Ако Порошенко крене на Донбас жестоко ће добити по прстима!

КЉУЧНИ СВЕДОК-САРАДНИК ПОСЛАО ПИСМО ПОКАЈАЊА ШАРИЋУ: Дарко, ти си мој једини грех, умирем због тога, ово може само БУДАЛА!

(ФОТО) Највећи руски такси систем данас је стигао у Србију: Сазнајте како функционише

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue