Pixabay
Занимљивости

ХИТНО МЕЊАЈТЕ НАВИКЕ Због ових грешака вам одећа бледи и цепа се током прања!

Неретко нам одећа изгуби боју и много се оштети након прања у веш машини.

ДАЧИЋ ИМА ЛЕПЕ ВЕСТИ: Још једна држава повлачи признање тзв. државе Косово!

Колико пута сте до сада приметили подеротину или рупу на омиљеној мајици, а притом сигурно знате да одећу нигде нисте закачили и да немате мољце у кући? Уколико сте се запитали где је ваш драг комад одеће оштећен, одговор је једноставан – у веш машини.

(ВИДЕО) ДИЛЕРИ ОСУЂЕНИ НА СМРТ ПРЕД 300 ЂАКА НА ШКОЛСКОМ ИГРАЛИШТУ: Децо, ово вам је за наук, држите се даље од дрога!

Наиме, вероватно нисте ни први ни последњи којем се црвена чарапа ушуњала у бели веш, те вам се драги месецима шепурио у розе кошуљама на послу. Исто тако, нисте усамљени уколико из веш машине извлачите одећу која је одједном оштећена. Све оне ситне извучене нити на џемперима, или рупице на мајицама, настају управо у бубњу и то због тога што правимо следеће греше приликом прања.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед… Милинковић-Савић, самопроглашени играч од 200 милиона евра игра катастрофа!

Претрпавате машину

Сваки пут када ставите превише веша у машину, не само да ће ваша одећа бити као сажвакана, већ ризикујете и да се оштети, а притом, неће бити ни опрана лепо.

ПОКЛОНИО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ СРБИЈЕ УЗ ЈЕДАН УСЛОВ: АКО УЂЕТЕ У НАТО, ВРАТИТЕ МИ ТОП!

Фармерке и нежни материјали

Уколико желите да сачувате лепе комаде одеће од финих материјала савет је да их никако не перете у машини, поготово не са фармеркама, панталонама, или сукњама које имају рајсфершлус. Уколико вас мрзи да перете овај веш на руке, онда бар закопчајте рајсфершлусе пре него што све заједно гурнете у машину.

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

Течни прашак постоји са разлогом

Ок, неки људи због уштеде новца не желе да купују течни прашак, већ користе онај у праху за све, али то може да знатно оштети њихову одећу. Наиме, познато је да је такав прашак веома јак и да „једе“ боју са ствари. Уколико већ не можете или не желите да купујете блажи течни прашак намењен за прање шарене одеће или посебних материјала, онда барем немојте пунити фиокицу на машини до врха са прашком.

КАКО ЈЕ УХАПШЕНА ЖЕНА КОЈА ЈЕ ШИРИЛА СИДУ ПО СРБИЈИ: Полиција је нашла у Карађорђевом парку! 500 МУШКАРАЦА ШИРОМ ЗЕМЉЕ У ПАНИЦИ ОД ОВИХ РЕЗУЛТАТА

(ФОТО) БИЛА ЈЕ НАЈЛЕПША ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРЕВАРИЛА МУЖА: Лекари су јој се борили за живот, а данас се у 56 година скинула у бикини и изгледа НЕВЕРОВАТНО ДОБРО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БРУЈИ ЦЕО РЕГИОН Два Србина отишла у Италију због пљачке, а оно што су покушали да украду ће вас оставити без текста!

ТРЕНД ПРАЊА КОСЕ БЕЗ ШАМПОНА ЈЕ ЗАВЛАДАО: За чисту и сјајну косу користите ових 7 природних решења!

Више од 2.700 допинг тестова урађено је на Светском првенству у Русији и ниједан није позитиван, саопштено је данас.

Русија поднела тужбу СТО због америчких царина на челик и алуминијум

СТАТИСТИКА ЈЕ ПОРАЖАВАЈУЋА Срби, ако наставимо овако, више нас НЕЋЕ БИТИ!

Извор: alo.rs

Оставите коментар