pixabay.com
Америка Свет

ХИПНОЗА, КОНТРОЛА УМА И СЕРУМИ ИСТИНЕ: Откривени тајни експерименти ЦИА у Хладном рату! ЈЕЗИВО!

Познати ловац на владине тајне објавио је нова документа са детаљима експеримената које је ЦИА спроводила током Хладног рата, а који подразумевају "модификацију понашања". Експерименти који су рангирани од само бизарних до оних од којих се преврће стомак, откривени су на основу Законом о слободном приступу информацијама.

Документи су објављени на „Блек Волту,“ сајту који објављује владине докумене о паранормалном, НЛО и експериментима контроле ума. На њему се може наћи материјал за десетак нових сезона серије „Досије X“.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ОТКРИО ЗАВЕРУ: Ако Шиптари упадну са војском на север Косова, Запад ће овако одбрусити Србији

Док сајт изгледа као споредна интернет заједница која се упушта у параноидне клишее, она је такође и највећи магацин ове врсте, са преко 2.000.000 страница информација. Око 800 страница класификованих информација објављених у новембру задржано је од претходно откривених докумената из периода од 2014. до 2016. године.

ЗЛО СЕ СПРЕМА, А ВЕСЕЉИ СЕ ВЕСЕЛИ! ШИПТАРИМА СТИГЛО ОРУЖЈЕ ИЗ САД!

СТРАШНА ЗИМА Србију очекује температурни шок од кога ћемо се тешко опоравити, заледиће нам се крв у жилама! Потрајаће!

Најновији документи, ако се утврди да су веродостојни, представљаће, без преседана, узнемирујуће резултате покушаја ЦИА да развије технике контроле ума и серуме истине, као део свог пројекта „МКултра“, за који је агенција признала да је тајно трајао до 1973. године. Открића укључују и документе о „успешан“ напор за стварање 6 паса који би „поштовали“ комплет основних заповести и код удаљене контроле крајем 1960-их.

(ВИДЕО) МАЈКА ПРОДАВАЛА НЕВИНОСТ ЋЕРКИЦЕ (13) БОГАТОМ ПЕДОФИЛУ: Случај је згрозио свет, а сада је осуђена на СРАМНУ КАЗНУ

Остали документи су скоро извесно о „самоимплементирању“, као један из 1956. године у коме аутор наводи да експерименти модификације понашања, који би нормално били сматрани „превише опасним, шокантним и необичним за рутинско тестирање, за нас би били од интереса“.

Један други документ који задире у центар описа, јесте план за тестирање експерименталних дрога, које треба да развију попустљивост и пасивност на пацијентима из затворских болница, да би се тада извршило „саслушање“.

ОБЕЋАО ЈЕ МАЈЦИ ДА ЋЕ ПОРОДИЦИ ОБЕЗБЕДИТИ ХРАНУ И КРОВ НАД ГЛАВОМ! Име је добио по мишу из цртаћа, имао је сурово детињство, продавао је воће да преживи, а Месију је сваког дана плаћао по 50 евра!

Шта би могло да значи „испитивање“ објашњено је као: „физичко“, „психолошко“ и „механичко“ мучење како би се подстакло повиновање „индивидуе која не сарађује“.

Неки од експеримената који су спроведени су прилично далеко од строго научног, чак и у гротескном Франкенштајновом облику. На пример, војна примене хипнозе изгледа да је била приоритет за неке људе који су радили на пројекту.

Оснивач сајта, 37-годишњи Џон Гринвалд Млађи више од 20 година прави ТВ емисије о паранормалним активностима.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Први пут: Прослављени вицеадмирал на челу ГРУ

ПОНЕСИТЕ КИШОБРАН! Данас променљиво, местимично с кишом и снегом

(ВИДЕО) ПОЖАР У ЗГРАДИ СРПСКЕ МИСИЈЕ ПРИ УН У ЊУЈОРКУ! Повређено троје цивила и један ватрогасац

Бака (70) била на челу организације која је крала да би обезбедила НОВАЦ ЗА ХЕРОИН: Њихов плен је износио око МИЛИОН ДОЛАРА

Kurir.rs/ RT

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
13°
Thu
15°
Fri
18°
Sat
21°
Sun