Printscreen
Политика Србија

ХАРАДИНАЈ: Спремни да укинемо таксе, али ово је услов

Тзв. премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је да је влада Косова спремна да привремено укине таксу на робу из Србије и Босне и Херцеговине.

Међутим, Харадинај је казао да су спремни то да ураде уз међуанродне гаранције за потписивање коначног споразума који ће резултирати признањем тзв. Косова.

РАТ ВУКА ДРАШКОВИЋА И МИЛИЦЕ ЗАВЕТНИЦЕ: Ти си морална карикатура којој је у странци остала само жена!

Он је на Фејсбуку написао да ће таксе и даље бити на снази „докле год имамо сугестије за неуспешне састанке, без циља и јасно утврђених рокова, без усаглашених уговора, без међународних гаранција да ће се потписати коначни споразум који за резултат има признање“.

СРБИ ЗА ПУТИНА СПРЕМАЈУ ПОСЕБАН СПЕЦИЈАЛИТЕТ! Нико овако није дочекао шефа Кремља!

„Дубоко сам убеђен у могућност постизања свеобухватног правно обавезујућег споразума са Србијом који ће за резултат имати признање. Ми интензивно радимо на коначном уговору, коначном споразуму, за шта смо предали ‘велику књигу’ о поглављима и нацрт споразума“, казао је Харадинај.

ЕВО КО ЈЕ ЗАШТИТНИК МАФИЈЕ У СРБИЈИ! Јеремићеви функционер у одбрани криминалца Филипа Кораћа!

Тзв. косовски премијер пише да су све то радили са циљем да би, кад седну са представницима Србије, имали одржив материјал, са чињеницама и аргументима.

САТАНИСТИ ВРБУЈУ ПРЕКО ФЕЈСБУКА: У Србији постоји 5 врста секти, а често се крију иза ОВИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

„Успостављање таксе на производе из Србије нема за циљ ометање и пролонгирање постизања коначног правно обавезујућег споразум са Србијом који за резултат има признање. Напротив, влада Косова је спремна да привремено укине таксу само после међународних гаранција да ће се сести и потписати коначни споразум који ће резултирати обостраним признањем“, написао је Харадинај на Фејсбуку.

УШЛА САМ У КЛУБ НА КиМ, А ОНДА СУ УПАЛИ СПЕЦИЈАЛЦИ И ПОХАПСИЛИ НАС ЗБОГ ПРОСТИТУЦИЈЕ! Миленина исповест шокирала Србију: У затвору сам била 2 године!

Према његовим речима, гаранција значи да постоји усаглашени уговор у принципу и да се очекује само потписивање тог споразума, који ће резултирати признањем.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вашингтон спрема арктички удар на Русију

СУДИО СРБИМА, САД БРАНИ ЗЛОЧИНЦЕ ОВК! Џефри Најс за одбрану Самија Љуштакуа добија 2.200 ЕВРА ДНЕВНО! И то из буџета Приштине!

Сазнао да га девојка вара са Црногорцем, па направио хаос: Отео и мучио љубавника, а сада је добио ову казну

(ВИДЕО) Први Шиптар стигао насмејан у ХАШКО СПЕЦИЈАЛНО ТУЖИЛАШТВО на саслушање о злочинима ОВК над Србима!

ПРИТИСАК! ВЕСЕЉИ СРБЕ ГУРА У ГЕТО! Стоп за ВОЗИЛА ИЗ СРБИЈЕ! Апсолутна блокада болница!

Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Thu
29°
Fri
29°
Sat
24°
Sun