Pritnscreen
Забава

ХАОС НА ПИНКУ! СВЕ ЈЕ ПЉУШТАЛО ОД УВРЕДА! Сексолог Јован Марић и Тијана Ајфон закачили се испред студија па наставили и пред КАМЕРАМА УЖИВО! Почели су од елитне проституције а завршили на педофилији

Старлета Тијана Ајфон, учесница ријалити шоуа, није дозволила сексологу Јовану Марићу да дође до речи и више пута да је прекинула уживо у емисији, а њихова свађа кренула је још испред студија.

(ВИДЕО) СРПСКА ВОЈСКА НА СВЕТСКОМ НИВОУ – стижу нове беспилотне летелице, паметни ракетни системи и борбена пешадијска возила!

Наиме, док су расправљали о елитној проституцији, која ових дана тресе српску естраду после хапшења макроа Шапчанина, који је уговарао послове страрлетама и певачицама, Тијана Максимовић није дозволила да је сексолог прекине док је објашњавала да она она нема везе са целом темом.

„Мислим да је то све рекла-казала јер да је све тако, сви бисмо били у затвору“, почела је Ајфонка, а када је др Марић хтео нешто да каже, прекинула га је без пардона.

„Извините, немојте ме прекидати“, одбрусила је Ајфона, а кад су је опоменули да је баш оштра према професору имала је образложење: „Зато што је он био мало некултурнији испред студија, тако да немам шта да причам“.

Натерали је да угради силиконе, па подводили за 1.000 евра!

PRITNSCREEN/PINK

Али није остало само на томе: „Желим само да похвалим госпођу Дијана или Тијана“, кренуо је Марић, а онда је уследело старлетино објашњење: „Немојте да се правите луди, када смо пили кафу“, била је бесна старлета.

Тијана је затим споменула да је др Марић довео из Нигерије девојку.

„Како ви то објашњавате што сте довели девојку из Нигерије?!, питала га је старлета, а на објашњење да је довео да студира јер су код нас бољи факултети:

(ФОТО) ДРАМА НА ПЛАВОМ МОСТУ: Запалио се аутомобил, други возачи одмах притекли у помоћ!

„Што сте баш њу довели? Ви сте исто њена муштерија, не може то бити родитељски, него педофилски“, била је жестока Ајфонка.

PRITNSCREEN/PINK

„Да вас нешто научим шта је педофилија“, Марић се трудио да буде смирен.

„Не можете ви мене да научите. Мене је више живот научио, него та ваша диплома коју ви имате. Више могу да испричам него ви са том дипломом“, додала је.

УПАД У РТС ЈЕ НИШТА НАСПРАМ ОНОГА ШТО ПЛАНИРАЈУ Ђилас и Бошко позивају своје хулигане из целе Србије! Ако заиста ураде то што су наумили, живот грађана ће данима бити паралисан!

„После оваквих речи ја ћу да заћутим. Ви не знате ни шта је педофилија. Педофилија је имати сексуалне односе са особама пре пубертета, то је 12. година. Брка се да се кад је неко са малолетницом 14-15 година, каже педофил. Не! Он заводи малолетнице, а то је друго кривично дело“, доктор је одлучио да јој објасни.

PRITNSCREEN/PINK

„Не можете ви да дискутујете са мном. Знам ја шта је педофилија“, жестока је била Ајфонка.

„Нисам ја лабилна особа, знам ко сам, шта сам, мени не треба ни психолог, сексолог“, истакла је на крају Ајфонка.

„Ви сте дволичан човек, ви овде говорите једно, а друго у животу“, поново му је старлета.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Лавров: Вашингтон мисли да може да намеће правила игре у свету

КО ЈЕ ГЕНЕРАЛ КАЛИФА ХАФТАР КОЈИ ОСВАЈА ЦЕЛУ ЛИБИЈУ: Од Гадафијевог саборца, преко сарадника ЦИА до Путиновог маршала

СТИЖЕ НОВО ПОВЕЋАЊЕ ПЕНЗИЈА! Добиће га 1,7 милиона пензионера! ОТКРИВАМО КАДА И КОЛИКО ПАРА!

Објављени тајни планови нациста за уништавање Крима

Kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
17°
Sat
19°
Sun
20°
Mon
17°
Tue