Printscreen
Друштво Србија

ХАОС НА БАТРОВЦИМА: Људи у километарској колони ЧЕКАЈУ И ДО 10 САТИ – остају без хране!

На граничном прелазу Батровци километарска је колона аутомобила, камиона и мотоцикала који, како тврде возачи, чекају да пређу у Хрватску од пет па чак до 10 сати.

Девојка из Украјине која је са младићем кренула ка Италији из Београда каже да чекају пет сати у колони, да немају информација зашто је огромна гужва и да су већ потрошили воду и храну коју су понели.

Боље припремљен од ње је Баточинац који се са породицом упутио на летовање у Хрватску и који чека седам сати у реду на прелазу.

Он је од јутрос од шест сати у колони, а понели су више хране и воде јер су се информисали о стању на граничним прелазима.

Турчин, који се са супругом и децом враћа у Немачку са одмора, био је највише „нервозан“, јер тврди да се већ 10 сати налази у колони, а стигао је на пола километра од граничног прелаза.

И он каже да нема информација због чега се толико чека, али исто тако и да су остали без воде и хране.

Присутна је и прилична нервоза, која се види по гестикулацији путника, по изјавама, али такође по „лежању на сирене“ где предњаче камионџије са ваздушним сиренама.

Оно што се такође може приметити је пуно одбаченог ђубрета, кеса, флаша, пластике, лименки, остатака хране….

Иначе колона се „полако креће“, а на „ничијој земљи“ између Србије и Хрватске је велики број возила свих врста који чекају да уђу у Хрватску.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ

Церски марш у славу прецима (ВИДЕО)

АМФИЛОХИЈЕ БИ СРУШИО МАУЗОЛЕЈ: Његош је у најгорој европској тамници на Ловћену!

СЕРГЕЈ ЖЕЛЕЗЊАК: Путин ће увек бити ту за Србију!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat