Курир
Забава

ХАОС НА СУЂЕЊУ СЕВЕРИНЕ И МИЛАНА! ПЕВАЧИЦА ШОКИРАЛА СВЕ У СУДНИЦИ! УРЛАЛА ПРЕД СВИМА: Сељачино једна!

Северина Којић и Милан Поповић састали су се 11. јуна на рочишту у хрватском општинском грађанском суду у Загребу како би се на, правно речено главној расправи, договорили око школовања сина Александра. То се догодило, пре свега, због става мајке, због којег то нису могли да учине неким другим путем који би био за добробит детета.

Након што се пред хрватским судом изборио да подједнако проводи време са сином, а потом је донето и решење да он и Северина морају заједнички да се договарају око свих битних аспеката у дететовом животу, Северина и Милан сада не могу да се договоре око уписа у школу. Наиме, Северина захтева да син иде у хрватску школу, а Милан жели да га упише у америчку, интернационалну школу.

(ВИДЕО) УЖИЦЕ ОВО НЕ ПАМТИ, ШОКАНТАН СНИМАК: Вода до појаса, на улицама потоп, аутомобили поплављени, бујица носи све пред собом!

Међутим, певачица је изразила жељу и не жели ни да чује за друга решења. Она искључиво хоће да свог сина упише у ОШ Јордоновац и предлози Милана Поповића је, очигледно, не интересују, упркос томе што је суд донео одлуку да би родитељи морали да се усагласе. С друге стране, Милан Поповић, у жељи да сину пружи квалитетно школовање, сматра да би било најбоље да га упише у америчку, интернационалну школу приватног карактера, с намером да дете научи што више језика, прошири своје видике, те добије све могуће услове како би развијао своје потенцијале и таленте. Уз то, он тражи да сноси трошкове целокупног школовања.

Милан Поповић је у свом исказу рекао да није могућ договор међу странакама, те је пред судом изнео да је Северина, у сваком случају, повредила одредбе Породичног закона и конвенције на начин да није ни разговарала са дететом, размотрила његово мишљење, а такође се није интересовала о програмима школовања детета. У судници је зато у једном тренутку настао општи хаос на који нико није био припремљен, посебно што је на самом крају Северина показала страну коју нико до сада није упознао. Бесна, пред судијама је Милану оштро одбрусила: „Александар је пре свега Хрват!“ Милан Попович јој је одговорио: „Ма како је пре свега Хрват?“

„Мора да иде у хрватску школу!“ рекла је она.

ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ПОКОСИО ДЕЦУ НА ДИВЧИБАРАМА И УБИО МАЛОГ АЛЕКСУ на задњем седишту ВОЗИО СВОЈЕ ДЕТЕ?!

Такође, Милан Поповић је на суд донео и важећи спис у којем се јасно види да се у интернационалној америчкој школи детаљно учи и хрватски језик. На крају свега када су изашли из суднице, Северина се окренула и оцу свог детета пред свима рекла: „Сељачино!“. Поповић није коментарисао увреде.

Иначе, преписка која је претходила овом рочишту водила се преко адвоката, јер је Северина Којић затражила одвојене састанке у оквиру поступка обавезног саветовања. Као и пред судом и преписка је била пуна жучи незадовољне стране. Наиме, Милан Поповић је путем адвоката покушао да објасни из којих разлога свог сина жели да упише у интернационалну америчку школу.

„Сматрам да Америчка интернационална школа има многе предности за нашег сина. Због вероватноће да ће живот проводити у разним земљама широм света (због родитеља који су из различитих држава) у његовом је најбољем интересу да стекне савршено знање енглеског језика и добије диплому која би му омогућила упис у било коју интернационалну школу у било којој земљи“, навео је Милан Поповић, а међу конкретним погодностима навео је и локацију саме школе, која је на пола пута између његовог и Северининог стана у Загребу, чињеницу да се ради о најсавременијој образовној установи у Хрватској, ако не и на Балкану, чињеницу да су предавачи из енглеског говорног подручја, да је школа јако обезбеђена, да, поред основне, нуди и средње образовање, што значи да би дете даље образовање наставило у истој установи.

ПЕДОФИЛ С АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ СЕ ЦЕРИО ПОЛИЦИЈИ У ЛИЦЕ: Не можете ми ништа, ДЕВОЈЧИЦЕ СУ ХТЕЛЕ СЕКС!

Школа је, објашњава даље Милан, заиста интернационална, будући да се број ученика једне националности ограничава на до 20 одсто.

Договор – добробит за дете

Ипак, Северина сматра другачије. Она инсистира на упису детета у основну школу у Загребу, која, како она наводи између осталог, има и интернационални програм, а акценат ставља на чињеницу да би детету друштво из школе било претежно хрватске националности, те да је Александар Хрват, који од рођења живи у Загребу и сматра да је у његовом интересу да првенствено учи хрватски језик.

„Он је у вртићу почео да учи да пише на хрватском, а у основној школи мора савршено да научи првенствено свој матерњи језик, а тек потом и стране језике“, главни је њен аргумент у допису који је послала преко адвоката, а који је на груб начин поновила и на рочишту.

КРВАВО ШЕТАЛИШТЕ СУРДУЛИЦЕ: Сестра бранила млађег брата, па матуранта избола „СКАКАВЦЕМ“!

Милан је изразио и страх од могуће дискриминације Александра на основу тога што му је отац Србин.

„Као пример наводим да деца у тој школи обележавају дан пада Вуковара и да би Александар могао да буде изложен дискриминацији вршњака“, једна је у низу Миланових примедби.

„Пре свега, Александар је Хрват, па нема разлога да буде жртва дискриминације других Хрвата. Годишњицу пада Вуковара, годишњицу Олује и слично обележава цела Хрватска, те је реч о делу историје о коме ће Александар, као и свако друго дете, учити у школи“, испричала је Северина.

МИЛОСАВ ОТИШАО ОЦУ ДА ЗАПАЛИ СВЕЋУ И САМО ШТО СЕ НИЈЕ СРУШИО: Видео сам само отворен гроб и полутрули сандук… Аранђеловцем хара нова ГРОБЉАНСКА МАФИЈА која краде мермерне плоче са гробова!

Исход до даљег остаје непознат.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АНА И РАСТА СЕ ОГЛАСИЛИ ПОВОДОМ ПУЦЊАВЕ НА ЗВЕЗДАРИ: Немамо контакт с господином који је ИЗРЕШЕТАН!

ШИПТАРИ СЛАВЕ ЈЕРЕМИЋА: Вук нам је дао алиби ДА ПОНОВО УДАРИМО НА СРБЕ!

ПОВЕРЉИВ ПЛАН: Мигранте у Европу, али ван ЕУ. А ту је Србија

(ВИДЕО) ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ! Ухапшено 13 особа због дроге и оружја!

Откривамо: Дачић би могао средином јула у Русију — по хитном задатку

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА У ВЛАСОТИНЦУ: Славољуб планирао убиство супруге, син пронашао опроштајно писмо, А ОНДА ЈЕ УСЛЕДИО ШОК!

Блиц/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
24°
Fri
24°
Sat
26°
Sun
30°
Mon