Регион

ХАН О РЕФЕРЕНДУМУ У МАКЕДОНИЈИ: То је избор између европске будућности и изолације!

Европски комесар за добросуседску политику и проширење Јоханес Хан каже да жали због недостатка националног јединства у Македонији у вези с референдумом о споразуму са Грчком и позива грађане да искористе своје право како би обликовали своју и будућност своје земље.

ПЕДОФИЛ ИЗ КРАГУЈЕВЦА НАСТАВЉА ДА ПРЕТИ СИЛОВАЊЕМ ПО ФЕЈСБУКУ! НАДЛЕЖНИ ЋУТЕ!

Он је у интервјуу агенцији МИА рекао да је референдум могућност за грађане да изаберу између европске будућности и изолације.

(ФОТО/ВИДЕО) ПОБЕДИЛА ЈЕ У ИДОЛУ ПРЕ 14 ГОДИНА, А ОНДА НЕСТАЛА СА СЦЕНЕ: Ево како данас изгледа Цвета Мајтановић!

– То је избор између европске будућности која ће донети конкретну корист за грађане попут владавине права, повећаног привлачења страних инвеститора, самим тим и боља радна места, већи животни стандард, и пута који води у изолацију, стагнацију и пропуштање јединствене прилике за унапређење и напредак у кључним областима – рекао је Хан.

НАУЧНИЦИ ШОКИРАЛИ ЈАВНОСТ: Постоји живот после смрти

Како је навео, референдум је и избор између старог националистичког концепта и прихватања будућности са реформама и са коначним исходом – чланством у ЕУ и НАТО.

(ВИДЕО 18+) ГОЛА ПЛАВУША НА ПУМПИ КУПОВАЛА ПИЋЕ, АЛИ СУ СВИ ГЛЕДАЛИ С КИМ ЈЕ БИЛА У ДРУШТВУ: Због овог снимка је један судија остао без посла

– На грађанима је да одлуче о својој перспективи са свим конкретним користима за грађане и томе да ли ће се њихов животни стандард повећавати или не – закључио је Хан.

Кад је реч о споразуму између Грчке и Македоније о имену, Хан је подсетио да су тај документ прихватиле ЕУ и читава међународна заједница као „историјски пробој“ који отвара пут решавању спора који је трајао скоро три деценије и који је представљао главну препреку за чланство у ЕУ и НАТО бившој југословенској Републици Македонији.

СКАНДАЛОЗНО! НЕЧУВЕНА ОДЛУКА ЦРНОГОРСКОГ ТУЖИЛАШТВА: Подигли оптужницу против Саре Видак! Саслушали 5 сведока судије Јелене Станишић, а ниједног одбране!

– Решеност влада обе државе да реше овај спор заслужује поштовање. Омогућен је јер су се лидери фокусирали на будућност уместо на прошлост, што је у интересу грађана и будућих генерација – рекао је Хан.

Он је додао да би грађани требало да буду свесни последица њихове одлуке на референдуму, будући да ће исход обликовати будућност земље.

(ФОТО) КРСТАЈИЋ САОПШТИО СПИСАК: Нема Миливојевића, Стојковића, Ивановића, а ту су…

– Грађани би требало да пажљиво анализирају који су мотиви разних кампања, те које су које су последице гласања, како би могли да донесу праву одлуку – закључио је Хан.

(ВИДЕО) ХАОС У НОВОМ САДУ: Хапшење насред улице!

(ФОТО) КРСТАЈИЋ САОПШТИО СПИСАК: Нема Миливојевића, Стојковића, Ивановића, а ту су…

ГРОМ УБИО ЖЕНУ ДОК ЈЕ БРАЛА ШЉИВЕ, МУЖ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕН: Несрећа код Прокупља

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ УПОЗОРВАЈУ: Могућа нова епидемија колере у Јемену!

(ВИДЕО) НАСТАВНИЦА ИГРАЛА НА ШИПЦИ, ПА ОСТАЛА БЕЗ ПОСЛА!

НОЖЕМ НАПАО ГОСТЕ У РЕСТОРАНУ, сумња се да има мртвих!

УЖАС КОД ЈАГОДИНЕ Баки Ангелини (90), коју је напао пас, АМПУТИРАНА РУКА ДО РАМЕНА!

Швајцарска банка замрзнула руску имовину вредну пет милијарди долара

У НЕДЕЉУ ВЕЛИКА ПРОМЕНА ВРЕМЕНА! У Србију стиже СНАЖНИ ТАЛАС! Ево шта нас очекује!

Извор: Informer

Оставите коментар