pixabay.com
Друштво Србија

ГРОБАР СВЕ ИСПРИЧАО „Да изгубиш дете и да ти неко умре“ Врачаре у Србији ОВО краду од покојника, након чега почиње ужасан ритуал

Чувајте се.

ЏИПОМ ПРЕПОЛОВИЛИ АУТОБУС ГСП: Милош (25) и Наташа (21) су погинули у стравичној несрећи на Карабурми! ВОЗИЛИ 200 НА САТ, ТРКАЛИ СЕ С ДРУГИМ АУТОМОБИЛОМ!?

Гробар је испричао да се врачаре утркују да дођу до такозване мртвачке воде, у источној и западној Србији исто као и у Шумадији.

ОТКРИВАМО КО ЈЕ КРИВ ЗА ХАОС НА КОСОВУ! Овај амбасадор је организовао пребијање Срба! Саша Јанковић помогао Албанцима у акцији!

– Сви то везују за источну Србију, али свуда тога има. Због тога у много кућа, где покојник пре сахране ноћ проводи у сандуку у свом домаћинству, неко буде задужен да га чува – тело али и ту воду. Реч је о посуди која, према обичајима, стоји под ногама испод сандука преминулог, на поду. Када пре сахрањивања тело буде изнето из куће, једна особа задужена је да воду држи на оку, не дозволи да неко узме и кап, а онда да посуду са водом изнесе напоље, спусти и разбије.

МЕНЕ НЕ МОЖЕТЕ ОТЕРАТИ, ЈА ОСТАЈЕМ НА ОВДЕ Лазару су пре 20 година Шиптари убили трудну жену и ћерку (2) док је он бранио свету српску земљу! Сада има јаку поруку за све СРБЕ НА КОСОВУ!

Према веровању, у тој води је дух умрлог, а он не треба да остане у кући него оде ван ње, нађе мир. Посуда се разбија, воду упије земља, а душа оде на онај свет, објашњава стари гробар.

(ФОТО) ДРАМА У НЕМАЧКОЈ ЗБОГ СРПСКОГ АУТОБУСА: Полицајци зауставили возило, а онда су кренули у детаљну рутинску контролу! УСЛЕДИО ЈЕ ШОК!

Старији гробар каже да је чуо да врачаре ову воду хоће добро да плате, а да је на једној сахрани умало избио инцидент када је жена хтела да узме воду, а није била задужена за то. Гробар каже да је чуо да врачаре ову воду покушавају да пазаре и од чистачица у болницама и мртвачницама по Србији.

НЕЗАПАМЋЕН ИНЦИДЕНТ У АМБАСАДИ СРБИЈЕ У АТИНИ: Пијан и са ножем прескочио ограду и упао у двориште, полиција га једва савладала

Оно мало врачара које су анонимно откривале за медије шта се чини са “мртвачком водом“ рекле су да она служи да би се нека особа “осушила“, да би трудница изгубила дете или да би неко умро.

ВУЛИН: Једини начин да Србија призна Косово јесте да Вучић буде срушен и замењен неким послушним и слабим!

“Мртвачку“ воду продају клијентима који желе и верују да ће некоме доћи главе на овај начин. За то врачарама плаћају и хиљадама евра! На сличан начин, како се верује, магови користе и косу и нокте преминулих над којима изговарају своје бајалице.

ЛИНДА МИ ЈЕ СВЕ ОДНЕЛА, ДОПРИНЕЛА ДА МЕ ОПЉАЧКАЈУ: Ево како су лопови ојадили чувену мештанку Печењеваца, нову звезду Јутјуба и однели јој МУКОМ ЗАРАЂЕНО!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РУСИ ПРОВЕРАВАЈУ ДА ЛИ СУ АМЕРИКАНЦИ ЗАИСТА БИЛИ НА МЕСЕЦУ! Рогозин: Поставили смо циљ да одлетимо и видимо да ли јесу или нису!

Додик: Ноћни јуриш на заставу ме неће спречити да она буде увек истакнута

НАСТАВЉА СЕ ТЕРОР НА КиМ! Покушај напада на Србе код Приштине, ШИПТАРИ ПИШТОЉЕМ ПРЕТИЛИ БРАТУ И СЕСТРИ ИЗ ДОЊЕ БРЊИЦЕ!

ПОЧЕТКОМ ДЕЦЕМБРА свим пензионерима ЈЕДНОКРАТНА ПОМОЋ!

КОСОВСКА ДРАМА! УДАР НА СРБЕ НЕ ПРЕСТАЈЕ: Залијхе на КиМ на измаку, несташица млека, хлеб све скупљи!

Alo.rs/Telegraf

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu