Хроника

ХAОС НA ГРAНИЦИ СA ЦРНОМ ГОРОМ: Километарске колоне, чекање сатима, било и ТУЧA

Како јавља репортер „Блица“ са лица места, колона је дуга више од три километра, чекање у редовима траје више од два сата, а десило се и неколико инцидената.

– Aутомобили су пуни, махом српских регистарских ознака, чекају и не знају шта ће. Из супротног правца возачи добацују људима у колони да иду на неки други гранични прелаз јер је хаос – прича наш репортер.

Како каже, било је и мањих физичких обрачуна због којих је интервенисала и полиција.

– Има и оних који не желе да чекају, па дрско претичу колону, због чега су негодовали они који су стрпљиво чекали. Тако су неком аутомобилу са новосадским регистарским ознакама препречили пут, како би их блокирали и „научили памети“ – јавља „Блицов“ репортер.

Како наводи, са српске стране јутрос је радила само једна трака на граничном прелазу, и да је због тога гужва наставила да се прави и на црногосрској страни.

– Како смо чули, и српска и црногосрка полиција, када су виделе шта се направило на границама, почели су да пуштају возола малтене без икакве провере – прича он.

Саопштење граничне полиције: Највише чекања на Гостуну

Путнички аутомобили на излазу из Србије највише чекају на граничном прелазу Гостун према Црној Гори где су задржавања и до два сата, саопштила је данас Управа граничне полиције.

 

Путнички аутомобили на излазу из Србије највише чекају на граничном прелазу Гостун према Црној Гори где су задржавања и до два сата, саопштила је данас Управа граничне полиције. Путницима се препоручује коришћење прелаза Јабука или Мехов Крш.

Како је саопштено, на граничном прелазу Хоргош, на улазу у земљу из Мађарске, путничка возила чекају 60 минута, на прелазу Батровци на улазу у земљу, из Хрватске, чекање је 30 минута као и на излазу из земље на прелазу Градина према Бугарској. На осталим граничним прелазима Србије нема задржавања.

 

ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШ:

На Хоргошу ухапшен турски држављанин због тероризма

Дулић побеснео: Нећу на робију због Тадићеве комбинације

ЗАВРШНИ УДАРАЦ: Сиријска војска продире у предграђа Дамаска! (ВИДЕО)

 

Извор: Блиц, Бета

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
22°
Mon
22°
Tue
22°
Wed
21°
Thu