Регион

Грађани разоткрили педофила: Тражио фотографију ГОЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ, а ево шта је добио

Сексуалног манијака намамили су на најједноставнији могући начин тако што су на Фејсбуку направили профил 13-годишње девојчице и стрпљиво чекали да јој се јави.

Врло брзо је упао у игру те, без имало оклевања, започео разговор са „13-годишњакињом“. У појединим моментима обраћао јој се као одраслој особи, а онда је упорно испитивао да ли је написала домаћи задатак, на шта је “девојчица” одмах одговарала како би га додатно привукла.

ЦРНА УДОВИЦА УБИЛА МУЖА УСРЕД СУБОТИЧКЕ БОЛНИЦЕ: Кришом ушла у собу и убризгала му ЦИЈАНИД

У порукама сексуалног садржаја тражио је да му пошаље своје фотографије експлицитног садржаја.

– Би ли волела гледати како се ја мазим на камеру? Хајде, упали камеру, покажи ми све. Иди, усликај се. Хоћеш ли? Спусти хлаче – само су неке од порука које је послао.

ГДЕ ЈЕ БАРБАРА ВИТЕЗ? Родитељи не верују у званичну верзију! Направили сајт посвећен случају који је шокирао Србију

Но, „девојчица“ се предомишљала, након чега јој је манијак К.Ш. послао фотографију свог полног органа да би и она то исто учинила.

Након тога, с лажног профила измишљене девојчице грађани су послали грб Федерале управе полиције (ФУП), што је био јасан знак да је насамарен и разоткривен. Случај је одмах пријављен полицији.

ТРАЖЕ СЕ 4 КАНДИДАТА ЗА ПОСАО ИЗ СНОВА: 3 месеца путују ЕВРОПОМ, добијају 5.600 €, повратну авио-карту и плаћен смештај, а треба само ово да ураде

Морбидне поруке објављене су на интернету, где су убрзо засуте коментарима огорчених грађана, који су се из сата у сат само низали.

БИЋЕ ПАПРЕНОГ УДАРАЊА ПО ЏЕПУ: Возачи, ово су нове измене Закона о безбедности саобраћаја! Ево колико ће вас сада коштати прекршаји!

Наведено је како је К. Ш. вребао жртве на Фејсбуку те тражио од девојчица да се скидају за њега пред камером, али и да га гледају како се самозадовољава или да им пошаље фотографију свог полног органа. Поједини су писали како К. Ш. ради с децом у једном фудбалском клубу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САД се баве „прљавим пословима“, а оптужују друге за то

НОРВЕШКА: Косово је држава, Русија непријатељ, Србија је у сваком случају на губитку

Шта би могао да донесе нови устав СПЦ?

Извор: Аваз.ба

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri