SCREENSHOT
Друштво Србија

„ГОСПОДИНЕ, ОВО ЈЕ ОЗБИЉНО“ Београђанин после смрти оца дошао у МУП и доживео ШОК

Колико матичних бројева може да има један човек? Не један, не ни два, већ три матична броја имао је Велимир Вучетић. Тако је у аманет својим наследницима, ни крив ни дужан, оставио да се боре са администрацијом. Кажу да су се и у МУП-у чудили овом случају.

ТРАМП ЗАПРЕТИО ШИПТАРИМА: Ако не укинете таксе за робу из Србије – НЕМА НИШТА ОД ВОЈСКЕ КОСОВА!

– Како је могуће да неко има три јединствена матична броја у којима се разликују подаци о датуму и години рођења? – пита се Здравко Вучетић, који је такво искуство имао у вези са документацијом покојног оца Велимира.

Харадинај „напао“ Путина, Србија одговорила

Када су му за потребе оставинске расправе у општинској канцеларији издали Велимирову крштеницу и умрлицу са различитим подацима у матичном броју, службеници у Пореској управи нису хтели да приме такав документ.

Стоп прогону! Срби предали Трампу више од 35.000 потписа

Printscreen

НЕЗАПАМЋЕНА ТРАГЕДИЈА КОД МЕДВЕЂЕ: Дечак (12) убио се очевим пиштољем на стравичан начин, поред тела нашли опроштајно писмо

– Они су погледали и рекли: “Све је у реду, али не можемо да вам издамо документ јер се не слаже матични број. Њима је МУП послао тотално други матични број, по коме је све исто осим што је мој отац три године млађи. Службеница у Љермонтовљевој улици рекла је: “Нема проблема, два броја, дешава се грешка, сад ћемо проверити”. Укуцала је у компјутер да види који број је валидан и онда је рекла: “Господине, случај је много озбиљан. Први пут се дешава у мом животу, он нема само та два матична броја која сте ви навели, он има код нас још један матични број, трећи број, где се не слаже датум рођења” – испричао је Здравко Вучетић за РТС.

(ВИДЕО) ЦИВИЛИ ЖИВИ ГОРЕЛИ: Детаљи ужасног напада америчке коалиције на Деир ез Зор, број жртава драстично порастао!

Од МУП-а је коначно добио уверење са четвртим јединственим матичним бројем покојног оца. Такав документ је сада валидан.

Здравко каже да је оцу, док је био жив, рођендански поклон куповао на Малу Госпојину, мада је у личној карти датум рођења другачији.

ДЕА ДЕЛИЈО! Ево шта је водитељка јуче ПИТАЛА ЛЕКАРЕ, сви су били у ШОКУ, а навијачи Црвене звезде ће бити одушевљени!

PRINTSCREEN

– Тако да сам ја куповао поклоне за тај датум, а сад видим да сам куповао дан касније – примећује Здравко.

„Бићеш моја ил’ ничија“: Откривен окидач језивог злочина у селу код Суботице

Велимир се, како каже његов син, никада није задуживао нити узимао кредит, зато и није за ту сврху користио личну карту са погрешним подацима. Поставља се питање – шта би било да јесте, јер је злоупотреба туђег матичног броја кривично дело.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

АУСТРИЈА ЗВАНИЧНО ЗАБРАНИЛА УСТАШКИ ГРБ! Проглашен ЕКСТРЕМИСТИЧКИМ СИМБОЛОМ, ко се оглуши о забрану, ПЛАТИЋЕ ДЕБЕЛУ КАЗНУ!

Лавров: САД немају стида за своје поступке према Венецуели

ВУЛИН: Ђиласа презиру и они за чију се подршку бори

Држава је закаснила, немамо решење за силоватеље повратнике: Огласио се Јурић после монструозног чина серијског напасника Пикаса!

Мађарски министар очитао лекцију Помпеу

(ВИДЕО) НОВЕ АМЕРИЧКЕ МАЛВЕРЗАЦИЈЕ НА БАЛКАНУ: Лазански открива три замке НАТО-а за Републику Српску

Путинова велика политичка машина тек хвата залет и одређиваће судбину Русије у целом 21. веку

ЈЕЗИВЕ ПОСЛЕДИЦЕ БОМБАРДОВАЊА! ПОРОДИЦЕ ЖРТАВА И ДАЉЕ ЧЕКАЈУ ИСТИНУ: Рак покосио седам од осам радника на репетитору РТС на Пљачковици!

СЛАВИМО СВЕТА ТРИ ЈЕРАРХА! Данас никако не чините ове ствари иначе ће вам живот бити тужан и празан без благослова овог свеца!

RTS

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
22°
Sat