Кина Политика Србија

Гојковићева и Деђијанг потписали Протокол о сарадњи

Председница Народне скупштине Маја Гојковић и председник Свекинеског народног конгреса Народне Републике Кине Џанг Деђијанг потписали су Протокол о успостављању Комисије за сарадњу између Народне скупштине и Свекинеског народног конгреса, којим је формирано заједничко парламентарно тело.

ПРИШТИНА СПРЕМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИПАЈАЊЕ АЛБАНИЈИ? У току реализација „Плана Б“, САД о завери Харадинаја и екипе ћути!

Комисија Народне скупштине Србије и Свекинеског народног конгреса НР Кине, која представља већи степен сарадње, резултат је Меморандума о разумевању између два парламента, који је потписан у јулу ове године, током посете председнка Свекинеског народног конгреса Србији, а у оквиру свеобухватног стратешког партнерства и опредељења Србије и Кине да и даље продубљују политичке, економске, друштвене и културне односе.

(ВИДЕО) ИМАЛА ЈЕ 9 ГОДИНА КАДА СУ ЈЕ УСТАШЕ ГУРНУЛЕ У ЈАМУ: 42 дана је провела међу лешевима без капи воде! Ово је њена исповест

Основана парламентарна Комисија, коју ће чинити посланици два парламента, на редовним састанцима разматраће теме од обостраног интереса и подстицати сарадњу у оквиру иницијативе „Један појас један пут“ и стварати боље правно и политичко окружење за унапређење кординације између стратегија развоја две земље.

(ВИДЕО) КАД ПУТИН СА ПРИЈАТЕЉИМА ИДЕ НА ПИЋЕ У КАФИЋ: Све изгледа савршено као на филму!

Комисија ће, између осталог, радити на јачању и кординацији у погледу учешћа у међународним парламентарним организацијама, у циљу заступања заједничких интереса.

БИЛА С БРАТОМ У СЕКСУАЛНОЈ ВЕЗИ, ЗАЈЕДНО ЗЛОСТАВЉАЛИ ДЕЧИЦУ: Сликали се са жртвама, па се хвалили о злочинима!

Гојковићева борави у званичној посети Народној Републици Кини на позив председника Свекинеског народног конгреса Џанга Деђијанга, саопштено је из Народне скупштине Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) СНЕГ НАМ КУЦА НА ВРАТА: Ево који делови Србије ће се први забелети и КОЛИКО НАС ЛЕДЕНИХ ДАНА ЧЕКА!

КЛАЧАР: Јанковић више не може да буде лидер опозиције

Савет Европе разматра укидање санкција Русији

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat