Mup Srbije
Србија Хроника

ГЛАВНОГ ДИЛЕРА ХЕРОИНА У БЕОГРАДУ УБИО СПЕЦИЈАЛАЦ: Пљевљака са Вождовца ликвидирала бивша „беретка“, Предраг Дангубић

Полиција је јуче ухапсила бившег припадника Јединице за специјалне операције Предрага Дангубића (47) због сумње да је 1. јуна ове године на Вождовцу убио Радована Лакетића (37) из Пљеваља.

ЈОРДАНКА СЕЈЕ ХИВ ПО СРБИЈИ! Полиција тражи мигранткињу која је спавала са ВИШЕ СТОТИНА ЉУДИ у Београду, Суботици и Кикинди!

Дангубић се сумњичи да је 40 минута после поноћи у Улици војводе Влаховића пуцао у Лакетића, који је својевремено важио за једног од главних дилера хероина у Београду.

Истеран из службе

– Дангубић је био запослен у МУП, тачније у ЈСО, али је пре око 15 година истеран из службе. Оперативни подаци указују да је у самом врху једне криминалне групе, а сумња се да је мотив ликвидације сукоб због послова с дрогом – открива извор Курира из истраге.

КРВАВА ОСВЕТА: После 26 година откривено ко је убио Кнелета!

Он објашњава да, према прикупљеним доказима, Дангубић није обичан пуцач. Пљевљак Радован Лакетић, подсетимо, убијен је у класичној сачекуши. Убица га је сачекао испред зграде у којој је живео као подстанар. У тренутку када је паркирао џип и изашао из аутомобила, нападач је кренуо према њему. Лакетић га је највероватније приметио, јер је покушао да побегне и сакрије се иза дрвећа, у жбуњу поред зграде.

– Убица га је, међутим, сустигао и пуцао у њега, па је Лакетић пао у траву поред комшијиног аутомобила – открио је извор из истраге.

НЕК СЕ СВЕ ВРАТИ ПРОТИВ БРАЗИЛА: ОВАКО НАС КРАДУ ДЕЦЕНИЈАМА!

Изашао из затвора

Иначе, Лакетић је крајем прошле године изашао из затвора у Црној Гори, у ком је служио казну због трговине дрогом. Он је био ухапшен 2009. у Србији и осуђен на 10 година затвора. У затвору у Сремској Митровици је био до 2013, када је пребачен у Црну Гору, где је одслужио остатак казне. Из затвора је пуштен у децембру 2017. и претпоставља се да се тада вратио у Београд, где је наводно наставио да тргује дрогом.

ЛЕГЕНДАРНИ ХРВАТ БРАНИ СРБЕ: ФИФА… Они су једни обични глупани! Упорно испадају глупи као ноћ!

(ВИДЕО) Москва „гори“: Овако се српски навијачи припремају за утакмицу века!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Невреме није угрозило Хиландар, НЕБО ПОШТЕДЕЛО СРПСКУ СВЕТИЊУ!

(ФОТО) ЈЕРЕМИЋ ВИШЕ И НЕ КРИЈЕ СА КИМ ЈЕ ПОВЕЗАН: БМW Катара пред хотелом где лидер Народне странке има промоцију

(ВИДЕО) УЖАС У ЦЕНТРУ МОСКВЕ! Гори тржни центар! Евакуација у току! Пролазници у паници!

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА КОД НИША: Четворо повређено у чеоном судару! Комшије чуле јак ударац па истрчале напоље!

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
25°
Sun
26°
Mon
27°
Tue
25°
Wed