Стаменковски и Додик, facebook.com
Избори Република Српска Политика Србија

,,ГЛАС ЗА ДОДИКА ЈЕ ГЛАС ЗА ОПСТАНАК СРПСКЕ“ – Стаменковски позвао грађане РС да гласају за Додика

Стефан Стаменковски, председник Српског сабора Заветници, позвао је грађане Републике Српске да на предстојећим октобарским изборима дају подршку тренутном председнику и кандидату коалиције СНСД-ДНС-СП за српског члана Председништва БиХ Милораду Додику.

Он  је рекао да је ,,глас за Додика глас за опстанак Републике Српске“.

Додик: Крајње неморална и „прљава“ кампања Иванића и Говедарице

Као истакнути борац против прозападних НВО и ,,обојених револуција“, Стаменковски је још пре неколико година упозоравао да се у Републици Српској припрема терен за тзв. обојену револуцију и рушење председника Додика:

,,Још пре четири године сам упозорио на припремање сценарија који је тада намењен Српској, а који је данас доживео своју кулминацију. Гледајући шаторе на улицама Бања Луке и појединце који, сада већ отворено, прете крвавим исходом избора, примећујем да се ствари одвијају по истом реду и матрици о којој сам тада говорио. Они који су ме тада најгласније оспоравали, данас су перјанице подршке ,,опозицији“.“

ДОДИК: ВУЧИЋ ПОТВРДИО ДА СЕ СТРАНЦИ МЕШАЈУ У ИЗБОРЕ У СРПСКОЈ!

Он је навео десетине сличних примера наранџастих револуција у режији Запада у свету, а посебно је истакао сличност ,,Арапског пролећа“ у Тунису, где је самоубиство исполитизовано и искоришћено као повод, као што је случај са групом ,,Правда за Давида“ која отворено сарађује са опозицијом, а инструкције добија из Сарајева и појединих западних центара моћи. Стаменковски је подсетио да протесте те групације, поред страних амбасадора, такође подржавају и  бивши борци тзв. Армије Босне и Херцеговине.

Колико су Заветници државотворна политичка опција, говори и то да је пре четири године председник Заветника написао ,,Стратегију борбе против западних НВО и обојених револуција“, коју можете прочитати ОВДЕ.

Штрахе дао апсолутну подршку Додику за октобарске изборе у БиХ

,,Подсећам да сам тада написао стратегију борбе против „обојених револуција“ и чини ми се да је њена примена неопходнија више него икада.“

За крај, Стаменковски је рекао да као неко ко већ пет година сарађује са институцијама Републике Српске и председником Додиком лично, али и ко се бави тематиком тзв. обојених револуција, сматра да је његово право и обавеза да грађане Републике Српске упозори на могући след догађаја и позове их да подрже листу СНСД-ДНС-СП:

,,Моје право, обавеза и дужност је да позовем све пријатеље из Српске да на предстојећим изборима глас дају Председнику Додику и његовој листи, јер је то у овим временима једини пут опстанка и очувања Републике Српске коју смо створили у најтежим околностима за српски народ и српско национално питање.“

 

Аутор: М.Х.

Извор: Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

И СНАЈПЕРИСТИ ТЗВ. АРМИЈЕ БИХ НА ПРОТЕСТИМА У БАЊА ЛУЦИ

СТАМЕНКОВСКИ: Због Лаврова пожурили са РАДИКАЛИЗАЦИЈОМ ПРОТЕСТА ,,ПРАВДА ЗА ДАВИДА”

ОДАЛА ИХ АКТИВИСТКИЊА ,,ПРАВДЕ ЗА ДАВИДА“: Имамо подршку Генералштаба из Сарајева!

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
30°
Thu
31°
Fri
30°
Sat
32°
Sun