Политика Србија

ГИК прогласио 24 листе

Градска изборна комисија је на седници у суботу увече прогласила још четири изборне листе. Тиме су до сада укупно проглашене 24 листе, од 25 пријављених.

ГИК је прогласио изборну листу број 21, под називом „Грађанска Странка Грка Србије – Василиос Провелегиос“, изборну листу број 22, под називом „Љубиша Прелетачевић Бели – Зато што волимо Беловград“, изборну листу број 23, под називом „Доста је било пљачкем корупције и лоповлука – Радуловић Милорад“ и изборну листу број 24, под називом „Либерално демократска партија – ЛДП – Чедомир Јовановић“.

(ВИДЕО) СЦЕНЕ КАО ИЗ ХОРОР ФИЛМА: Жена преминула, а 11 дана касније, мештани су чули лупање из гроба!

Градска изборна комисија је усвојила и решења о испуњењу услова за одређивање представника у проширени састав органа за спровођење избора изборних листа број 21, 23 и 24, наводи се у саопштењу.

ГИК је претходно, такође у суботу, прогласила изборну листу број 17, под називом „Републиканска странка – Републикáнус пáрт – Никола Сандуловић“, изборну листу број 18, под називом „Јединствена странка правде (ЈСП) – Јекхутно Ћидимос Чаћимаско (ЈЋЧ), изборну листу број 19, под називом „За Београд – Беогондола – Саобраћај, урбанизам, туризам – Нова решења, конкретни пројекти – Јован Ранђеловић“, као и изборну листу број 20, под називом „Ниједан од понуђених одговора“.

НИШЛИЈА (38) УМРО ОД СТРАВИЧНИХ БАТИНА У ДИСКОТЕЦИ Очајна мајка: Убили су ми сина, а он ни мрава не би згазио!

ГИК је усвојио и решења о испуњењу услова за одређивање представника у проширени састав органа за спровођење избора изборних листа број 17, 18 и 20.

СТРАВА И УЖАС У ОБРЕНОВЦУ: Дечачић (9) се обесио у дединој шупи у Скели

У саопштењу се напомиње да је ГИК на истој седници закључио и део Јединственог бирачког списка за подручје града Београд.

(ФОТО/ВИДЕО) ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ: Србија премрежена вулканима — могу ли се пробудити?

Утврђено је да је уписано укупно 1.606.693 бирача, као и број бирача на сваком бирачком месту за подручје града Београд. Та одлука биће објављена у Службеном листу Града Београда, додаје се у саопштењу.

РЕКЛАМА
Милица Ђурђевић оптужује власт – Дајете новац за геј параде и антисрпске НВО, уместо да подржите породице и децу.

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

Милица Ђурђевић оптужује власт – Дајете новац за геј параде и антисрпске НВО, уместо да подржите породице и децу.Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔

Posted by Милица Ђурђевић on Saturday, 17 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ У УЕФИ: Албанци прете смрћу инспекторима који раде на случају Скендербег

БРИСЕЛСКИ „ДИЈАЛОГ“ СЕ ИПАК НАСТАВЉА: Следећа рунда преговора заказана већ за 26. фебруар!

РАСТУ ТЕНЗИЈЕ НА БЛИСКОМ ИСТОКУ: Шта ће урадити Русија у случају да Иран нападне Израел?

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
19°
Sun
21°
Mon
17°
Tue
22°
Wed