Друштво Србија

ГЕНЕРАЛ ПОРУЧИО: ,,Док сам жив борићу се за истину о нашој борби!“

После првостепене пресуде у Хашком трибуналу генерал Ратко Младић је, преко свог сина Дарка, поручио: Ово је било само прво полувреме, борићу се да се укину ове наметнуте лажи

Борићу се док сам жив, да се укину ове наметнуте лажи и открије права истина о борби Срба. Ово је било само прво полувреме!

То је, ексклузивно за „Новости“, одмах после првостепене пресуде којом је јуче осуђен на доживотну робију, поручио генерал Ратко Младић, преко свог сина Дарка.

Судско веће Хашког трибунала бившег команданта војске Републике Српске прогласило је кривим за ратне злочине почињене у Босни и Херцеговини од 1992. до 1995. године.

МЛАДИЋ МОЖЕ КАЗНУ ДА ИЗДРЖАВА У ХАГУ, НА ВМА, У ШВЕДСКОЈ… Ово су могући сценарији за Раткову доживотну

– Мој отац је поручио да је све лаж, да Хаг није суд, већ НАТО комисија и да ово није правда. Све је искључиво покушај да се криминализује српски народ који се штитио од агресије – казао нам је данас Младићев син Дарко.

– Били смо десетак минута заједно после пресуде. Био је љут, иако је очекивао све ово. Тешио је моју мајку Босу, говорио јој да не брине, јер јој је било тешко – прича нам Дарко.

Он каже да им је сада приоритет да се генералу спасе живот и обезбеди лечење у Србији.

– Ово тело које се назива Трибуналом за злочине у бившој Југославији, није успело у мисији, јер је занемарило бројне српске жртве. Данас смо сведочили како је правда замењена ратном пропагандом. Чињенице су занемарене. Пресуда је у супротности са њима. Циљ јој је ширење пропаганде и онемогућавање будућег мирног живота у региону – закључио је млађи Младић.

Извор: Вечерње новости

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Џунија је једини Јапанац у нашој Пилотској академији

ПРОГОН СРБА СЕ НАСТАВЉА: Шиптари ухапсили Србина из Призрена!

Уместо да га приведе, држава му јатак: зашто полиција скрива Чеду кукавицу?

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
28°
Wed
29°
Thu
30°
Fri
31°
Sat